Welke slowjuicer is geschikt voor mij? Heeft u advies?

 • Slowjuicers zijn grofweg op te delen in twee groepen; de horizontale slowjuicers (bijvoorbeeld de Matstone of Hurom GD) en de verticale slowjuicers (bijvoorbeel de Kuvings of Versapers). Als vuistregel hanteren wij wanneer u veel hard en vezelrijke groentes en fruit perst kiest u voor de horizontale slowjuicer. Perst u vooral (zacht) fruit is de verticale juicer de juiste keuze.

  De meeste juicers werken met een enkele persschroef slechts een enkeling werkt met een dubbele persschroef wat een nog hogere sapopbrengst garandeert. Maar welke slowjuicer voor uw situatie de juiste keuze is laat zich vaak nog het best bepalen in een adviesgesprek waarin wij nauwkeurig nagaan hoe uw (gezins)situatie is en waarvoor u de slowjuicer gaat gebruiken. Ons adviesteam voorziet u graag van een vrijblijvend advies; u kunt ze bereiken op 071 3 62 64 01 of per e-mail via info@Vita5.nl

  Uw bestelling betalen

 • Hoe kan ik betalen?
  Bij Vita5.nl kunt u betalen op de manier die u prettig vindt; vooraf of achteraf.

  U kunt vooraf betalen met iDeal, PayPal, Creditcard, MisterCash/Banccontact of met een overboeking via uw bank.

  U kunt achteraf betalen via rembours bij verzending. U betaalt dan pas wanneer uw product wordt thuisbezorgd. U kunt bij onze bezorger pinnen of contant betalen.
 • Betalen met iDeal
  Heeft u internetbankieren bij een van de banken hieronder? Dan kunt u afrekenen via iDeal; dat is kosteloos en wij ontvangen uw betaling gelijk zodat wij uw betaling het aller-snelst kunnen afhandelen. De afschrijving is hierna gelijk zichtbaar op uw bankafschrift.
 • Betalen met PayPal
  PayPal is via uw e-mail adres gekoppeld aan uw bankrekening of aan uw creditcard. Met PayPal kunt u veilig en snel betalen; PayPal maakt gebruik van de nieuwste data-encryptie en anti-fraude-technologieën om uw informatie te beveiligen.
 • Betalen met Creditcard
  U betaalt liever met uw creditcard? Dat kan bij Vita5.nl! Na het uitkiezen van uw slowjuicer of droogoven en het aanklikken van creditcard als betaalmethode wordt u vervolgens naar het betaalplatform van uw creditcard maatschappij geleid. Hier kunt u de transactie voltooien.
 • Betalen met Bancontact / Mister Cash
  Speciaal voor onze Belgische klanten bieden wij Bancontact en Mister Cash als betalingsmethode aan.
 • Betalen via overboeking (vanuit het buitenland)
  U kunt natuurlijk ook het geld overmaken via overboeking. Hieronder vindt u onze gegevens. Houdt u er wel rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat wij uw geld ontvangen hebben. Op het moment dat wij uw betaling ontvangen verwerken wij uw bestelling.

  Rekeninghouder: Vita5.nl
  Bank: ABN Amro
  Stad: Leiden
  Rekeningnummer: NL79ABNA0623882477
  BIC: ABNA NL2A
 • Betalen onder rembours
  Natuurlijk kunt u ook betalen bij afhalen. U betaalt dan per pin of contant bij de pakketbezorger van PostNL. Hiervoor vragen wij een vergoeding van € 25,00. Dit bedrag wordt ons door PostNL in rekening gebracht.

  Na ontvangst van uw bestelling

 • Uw bestelling aanpassen, annuleren of herroepen
  Wanneer u zich bedenkt kunt uw bestelling kosteloos annuleren. Wanneer uw bestelling al verstuurd is door ons kunt u het vervolgens kosteloos aan ons retourneren. Hiervoor neemt u contact met ons op per telefoon (071 3 62 64 01) of via de e-mail (info@vita5.nl). Laat ons weten om welke bestelling het gaat en wij zullen u een e-mail sturen met daarin instructies hoe u uw bestelling gratis kunt retourneren aan ons.
 • 14 dagen bedenktijd / herroepingtermijn
  U kunt uw bestelde producten binnen 14 dagen na aankoop zonder opgave van reden aan ons terugsturen. Dat is gratis want wij betalen de verzendkosten voor u! Zo zit u niet vast een product waar u toch niet helemaal tevreden mee bent. Wanneer u uw bestelling onder de herroepingtermijn wilt terugsturen vragen wij u om eerst even contact met ons op te nemen per telefoon (071 3 62 64 01) of via de e-mail (info@vita5.nl). Wij zorgen er dan voor dat u een e-mail toegestuurd krijgt met instructies hoe u uw bestelling gratis kunt terugsturen aan ons.
 • Herroepingsrecht, meer informatie
  De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.
 • Gebruik maken van de herroepingtermijn
  Als u gebruik wilt maken van de herroepingstermijn (van uw bedenktijd) is het belangrijk dat u uw slowjuicer of droogoven in een omdoos naar ons terugstuurt. U kunt bijvoorbeeld de omdoos gebruiken waarin uw slowjuicer is afgeleverd. De machine zelf dient zeer grondig schoongemaakt te zijn en slechts licht gebruikt te zijn. Wanneer wij uw machine niet schoon terug ontvangen of wanneer deze niet meer bruikbaar is krijgt u 75% van uw geld teruggestort. Zorg er dus voor dat de machine in (bijna) dezelfde staat wordt teruggestuurd als u deze ontving!
 • Hoe zit het met de garantie?
  Op al onze kwaliteitsproducten zit garantie; mocht er onverhoopt iets kapot gaan zullen wij ons over uw slowjuicer ontfermen! De garantieperiode is meestal één jaar op de losse onderdelen en vijf tot tien jaar op de motor. De precieze garantieperiode kunt u altijd terugvinden op de productpagina van het door u bestelde product.
 • Zo kunt u gebruik maken van onze garantie
  Neem eerst even contact met ons op per telefoon (071 3 62 64 01) of via de e-mail (info@vita5.nl). Wij zullen u dan vragen om een e-mail te sturen met daarin uw precieze klacht, uw bestelnummer en een foto van het kapotte onderdeel of kapotte machine. Wij kunnen dan beoordelen of er inderdaad sprake is van een garantiegeval. Als dit het geval is zullen wij uw slowjuicer zo snel mogelijk weer werkend maken zodat u zo kort mogelijk zonder verse sap zit!

  Wanneer uw slowjuicer onder garantie teruggestuurd moet worden naar Vita5.nl zijn de verzendkosten hiervan de eerste drie maanden na aankoop voor onze rekening. Na deze periode moet u de verzendkosten zelf betalen.

  Zo bestelt u een slowjuicer bij Vita5.nl

 • Bestellen gaat eenvoudig via onze webwinkel. U kiest de slowjuicer van uw keuze en selecteert vervolgens de kleur. Bij het afrekenen vragen wij enkel gegevens van u die wij nodig hebben om uw betaling te kunnen verwerken en de slowjuicer op het juiste adres te bezorgen.

  Hulp nodig bij het bestellen? Dat kan! Wanneer u belt met 071 3 62 64 01 zal één van onze medewerkers vanachter de computer u door het bestelproces begeleiden.

  Bezorging van uw bestelling

 • Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
  Wanneer uw slowjuicer of droogoven bij ons voorradig en u voor 17:00 bestelt heeft u uw product de volgende werkdag al in huis! Heeft u liever een andere bezorgdatum? Dat kan! Laat u ons dit vlak voor of na uw bestelling even weten per telefoon (071 3 62 64 01) of via de e-mail (info@vita5.nl) . Onze producten worden bij u bezorgd door PostNL. Wij bezorgen uw bestelde producten op maandag tot en met zaterdag. Helaas is het niet mogelijk om een tijd of tijdstip af te spreken voor de bezorging van uw bestelling.

  De avond voordat uw slowjuicer of droogoven wordt geleverd krijgt u van ons een e-mail met daarin een link naar de PostNL site waar u de bezorgingstatus van uw pakket kunt bijhouden en het tijdvak waarin PostNL verwacht uw pakket te bezorgen.
 • Wat zijn de bezorgkosten?
  Voor bestellingen met een bestelwaarde vanaf € 75 rekenen wij géén bezorgkosten! Voor bestelling met een bestelwaarde minder dan € 75 rekenen wij €5,95 voor bezorgingen binnen Nederland en €6,95 voor bezorgingen binnen België. Past uw product in een envelop? Dan betaalt u slechts € 1,25 voor Nederland en € 2,50 voor België.

  Werken bij ons

 • Vita5.nl bestaat uit een enthousiast team van mensen die graag met hun gezondheid bezig zijn en hun enthousiasme over slowjuicen en de slowjuicers graag op hun klanten overbrengen. Ben jij ook enthousiast over het maken van verse sappen met een slowjuicer en servicegericht? Kijk dan even hieronder of wij een functie vrij hebben op dit moment!

  - Blogger gezocht!

  Schrijf jij graag over lekker eten en drinken of over voedsel in combinatie met gezondheid? Zoek je een medium voor jouw pennenvruchten? Dan ben je bij Vita5.nl aan het goede adres! Wij zoeken namelijk een blogger die op wekelijkse basis onze goed bezochte website en webwinkel wil voorzien van uitnodigende artikelen. Deze artikelen moeten gaan over de lekkerste sapjes en wat er nog meer mogelijk is met slowjuicers en droogovens!