Angel Juicer AG-7500

De Angel Juicer AG-7500 is een horizontale slowjuicer met twee lange wormwielen, net als zijn broertjes AG-5500 en AG-8500S. Deze juicers – ze worden wel de Rolls Royces onder de slowjuicers genoemd – zijn geheel gemaakt van roestvast staal.

Omschrijving

De Angel Juicer AG-7500 is een horizontale slowjuicer met twee lange wormwielen, net als zijn broertjes AG-5500 en AG-8500S. Deze juicers – ze worden wel de Rolls Royces onder de slowjuicers genoemd – zijn geheel gemaakt van roestvast staal. Elk exemplaar wordt handmatig in elkaar gezet en daarna gecontroleerd.

Het verschil tussen de AG-7500 en de AG-5500 zit hem in de reverse-mogelijkheid. Als de vulschacht te vol zit en de Angel Juicer AG-7500 vast dreigt te lopen, stopt het apparaat, waarna de wormwielen automatisch de andere kant op gaan draaien en de verstopping wordt opgelost. Bij de AG-5500 moet de reverse-knop handmatig worden ingedrukt.

Waarom zou u kiezen voor de Angel Juicer AG-7500

  • Gemaakt van roestvast staal;
  • Hoog rendement;
  • Twee wormwielen garanderen goede kwaliteit sap;


Roestvast staal

Roestvast staal heeft een luxueuze, strakke en toch tijdloze uitstraling en zal daarom op elk aanrecht een pronkstuk zijn. Het roestvast staal dat voor de Angel Juicer AG-7500 is gebruikt, heeft een percentage chroom van 18% en een percentage nikkel van 8%. Dit is het meest gebruikte roestvast staal voor allerlei toepassingen, maar het is wel gevoelig voor chloor. Daarom moet u geen bleekmiddel gebruiken bij het schoonmaken.

Roestvast staal heeft verschillende voordelen. Het is hard en duurzaam, het neemt geen kleurtjes en geurtjes op en het is goed schoon te maken. De roestvast stalen onderdelen van de Angel Juicers kunnen zonder problemen in de vaatwasser, terwijl bij veel andere juicers handmatig afwassen wordt aangeraden.

Hoog rendement
Met de Angel Juicers kunnen alle zachte en harde fruit- en groentesoorten geperst worden, maar ook verse kruiden, tarwegras en bladgroenten als spinazie en rucola worden moeiteloos door de Angel geperst. De sap-opbrengst is maximaal, tot wel 30% meer dan bij veel andere juicers. Dit komt voornamelijk door de bijzonder sterke motor. Die sterke motor heeft als bijkomend voordeel dat hij lekker stil werkt en de perskracht wordt automatisch geregeld. Hij werkt harder bij de meer stugge en harde vezels om ook daar echt het maximale uit te halen.

Kwaliteit sap
De twee wormwielen van de Angel Juicer zijn extra lang, wat het kneus- en persproces en dus ook het resultaat ten goede komt. Zelfs de enzymen uit de plantaardige cellen worden zo vrijgemaakt en komen in het sap terecht, net als de belangrijke mineralen magnesium en calcium. Het aantal enzymen en mineralen dat het versgeperste sap rijk is, is wel het drie- tot vijfvoudige van dat van andere juicers.

Het hoge rendement aan sap en belangrijke voedingsstoffen dat verkregen wordt door de combinatie van een krachtige motor en de twee lange wormwielen – die van antibacterieel roestvast staal zijn gemaakt – is niet het enige voordeel van de Angel Juicers. De Angel juicers staan er ook om bekend dat ze 95% van mogelijk aanwezige pesticiden uit het sap houden. Toxische stoffen worden aan de pulp gebonden en als de pulp goed van het sap gescheiden wordt, komen er minder toxische stoffen in het sap terecht. Dus ook als u geen biologisch geteeld fruit of groenten gebruikt, zal uw sap gezond zijn.

Veiligheid
De Angel Juicer AG-7500 is veilig in het gebruik. De aan-uitschakelaar zit aan de achterzijde, zodat hij niet per ongeluk ingeschakeld kan worden. Daarnaast is hij middels een thermostaat beschermd tegen oververhitting. Het apparaat stopt als de Angel Juicer dreigt vast te lopen of wanneer er een mes of ander voorwerp in de vulschacht terechtkomt.

Specificaties

Type Pers: Twin gear
Merk: Angel
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 49,5 x 19,7 x 26,7 (cm)
Garantie: 10 jaar op motor en 12 maanden op onderdelen
Gewicht: 9,5 kg
BPA-vrij: Ja
Toeren/minuut: 82
Geluid (dB): 66 dBa
Stroomverbruik: 180 W (2 fase)
Geschikt voor Tarwegras: Zeer goed

Beoordeling

Geen reviews gevonden