BioChef Atlas Slowjuicer BCAT Zilver

Met deze allround slowjuicer van BioChef maak je heel gemakkelijk sap van harde en zachte groenten en fruit. Het Australische merk ontwikkelde voor al zijn toestellen EPT, de Enzym Bescherming Technologie.

Omschrijving

Met deze allround slowjuicer van BioChef maak je heel gemakkelijk sap van harde en zachte groenten en fruit. Het Australische merk ontwikkelde voor al zijn toestellen EPT, de Enzym Bescherming Technologie. Door de langzame (65 toeren per minuut), koude persing blijven de levende voedingstoffen en enzymen aanwezig in het sap. Dat zit vol vitaminen en mineralen en kan tot 48 uur bewaard blijven.

Waarom je voor de BioChef Atlas slowjuicer BCAT zou kiezen:
• Compact toestel
• Enzym Bescherming Technologie
• Sap kan tot 48 uur bewaard blijven

De BioChef Atlas slowjuicer is een compact toestel en heeft een stille motor. Deze slowjuicer is daarom perfect geschikt voor jouw gezonde keuken. Je brengt je gesneden ingrediënten eenvoudig in machine via de vultuit. De slowjuicer scheidt het heerlijke sap van de pulp.

Het hele set omvat de BioChef Atlas slowjuicer, een fijne en een grove zeef en een schoonmaakborstel. Bovendien geeft BioChef je 5 jaar garantie op de onderdelen en levenslang op de motor.

De BioChef Atlas slowjuicer is eenvoudig schoon te maken. Je sluit de sap-stop, giet een glas water in de vulopening en zet de machine even aan. Het water loopt door de machine in een kan en verwijdert op die manier de restanten die zijn achtergebleven in het toestel. Vervolgens neem je het persvat uit de motorblok en opent het in de gootsteen. De zeef, de schraper en de persschroef reinig je met de bijgeleverde borstel onder stromend water.

Specificaties

Type Pers: Single Gear
Merk: BioChef
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 23,5 x 10,6 x 39,5 cm
Garantie: 5 jaar garantie op de motor, 2 jaar op de onderdelen
Gewicht: 6.2 kg
BPA-vrij: Ja
Toeren/minuut: 65
Geluid (dB): 62 dB
Stroomverbruik: 150W
Geschikt voor Tarwegras: Redelijk

Beoordeling

Geen reviews gevonden