BioChef Atlas Whole Juicer BCWA Wit

Met de nieuwe BioChef Atlas Whole Juicer maak je thuis heerlijk gezonde fruit- en groentesappen. BioChef ontwikkelde voor al zijn toestellen EPT, de Enzym Beschermings Technologie.

Omschrijving

Met de nieuwe BioChef Atlas Whole Juicer maak je thuis heerlijk gezonde fruit- en groentesappen. BioChef ontwikkelde voor al zijn toestellen EPT, de Enzym Beschermings Technologie. De langzame (67 toeren per minuut), koude persing van de BioChef slowjuice machine zorgt ervoor dat de levende voedingstoffen en enzymen aanwezig blijven in het sap. Dat zit vol vitaminen en mineralen en kan tot 48 uur bewaard blijven.

Waarom je voor de BioChef Atlas Whole Juicer BCWA zou kiezen:
• de grootste vulopening van alle slowjuicers op de markt
• Enzym Bescherming Technologie
• sap kan tot 48 uur bewaard blijven

De Biochef Atlas Whole Juicer is bijzonder gebruiksvriendelijk door zijn zeer grote vulopening (8 cm x 8 cm). Je hoeft je ingrediënten niet te snijden. Via het veiligheidsflapje steek je je fruit en groente gemakkelijk in de machine. Ook harde fruit- en groentesoorten pers je eenvoudig met deze machine, met schil en al! Handig toch?

Het complete set omvat de BioChef Atlas Whole Juicer, een schoonmaakborstel, een Tritan juicing zeef (een fijne en een grove), een BioChef receptenboek en een sap en een pers kan. BioChef geeft je een levenslange garantie op de motor en 5 jaar op de onderdelen.

De BioChef Atlas Whole Juicer is eenvoudig en snel schoon te maken. Je sluit de sap-stop, giet een glas water in de vulopening en laat dit door de machine lopen wanneer deze nog op staat. Vervolgens haal je het persvat uit het motorblok en opent het in de gootsteen. De zeef, de schraper en de persschroef maak je onder stromend water schoon met de bijgeleverde borstel. Wanneer je de onderdelen terug in elkaar zet, zorg ervoor dat ze goed droog zijn

Specificaties

Type Pers: Single Gear
Merk: BioChef
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 16,0 x 21,0 x 45,0 cm
Garantie: 5 jaar op de motor en 2 jaar op onderdelen
Gewicht: 7.1 kg
BPA-vrij: Ja
Toeren/minuut: 67
Geluid (dB): 62 dB
Stroomverbruik:
Geschikt voor Tarwegras: Onvoldoende

Beoordeling

Geen reviews gevonden