BioChef Atlas Whole Juicer BCWA Zilver

Deze zilverkleurige BioChef Atlas Whole Juicer heeft een lekkere grote vulmond van 8 x 8 cm. De meeste producten kunt u daarom in zijn geheel toevoegen, met schil en al.

Omschrijving

Deze zilverkleurige BioChef Atlas Whole Juicer heeft een lekkere grote vulmond van 8 x 8 cm. De meeste producten kunt u daarom in zijn geheel toevoegen, met schil en al. Alleen tarwegras en andere vezelrijke producten kunt u beter vooraf kleinsnijden om een hogere opbrengst te krijgen.

Waarom zou u voor de BioChef Atlas Whole Juicer kiezen:
- Vulmond van 8 x 8 cm;
- Slechts 67 Revolutions Per Minute;
- Met Enzym Protection Technology;
- Persschroef en zeef van Tritan;
- Eenvoudig schoon te maken.

67 Revolutions Per Minute
Door het lage toerental van 67 omwentelingen per minuut worden alle producten langzaam gekneusd waardoor de meeste mineralen en vitaminen behouden kunnen blijven. De door BioChef ontwikkelde Enzym Protection Technology zorgt er bovendien voor dat er geen wrijvingswarmte ontstaat en de enzymen in het sap gespaard blijven. Dit hoogwaardige, levende sap kan in de koelkast tot 48 uur bewaard worden.

Tritan
Tritan is een nieuw soort kunststof met een zeer hoge breuk- en krasbestendigheid. Hierdoor behoudt het zijn super gladde oppervlak waardoor het goed te reinigen is. Zowel de grove en fijne zeef als de dikke persschroef zijn van Tritan gemaakt.

Eenvoudig schoon te maken
De BioChef Atlas Whole Juicer maakt u eenvoudig schoon door de machine even met een glas water erin te laten draaien. Zo worden de meeste restjes al verwijderd. Vervolgens spoelt u de onderdelen onder warm stromend water af met het bijgeleverde borsteltje.

De Atlas Whole Juicer is ook verkrijgbaar in een rode en zwarte uitvoering.

Specificaties

Type Pers: Single Gear
Merk: BioChef
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 16,0 x 21,0 x 45,0 cm
Garantie: 5 jaar op de motor en 2 jaar op onderdelen
Gewicht: 7.1 kg
BPA-vrij: Ja
Toeren/minuut: 67
Geluid (dB): 62 dB
Stroomverbruik: 150W
Geschikt voor Tarwegras: Onvoldoende

Beoordeling

Geen reviews gevonden