BioChef Atlas Whole Juicer BCWA Rood

Deze nieuwe horizontale slowjuicer van het Australische merk BioChef is uitgevoerd met een royale vulopening van 8 x 8 cm zodat u de meeste producten in zijn geheel kunt toevoegen.

Omschrijving

Deze nieuwe horizontale slowjuicer van het Australische merk BioChef is uitgevoerd met een royale vulopening van 8 x 8 cm zodat u de meeste producten in zijn geheel kunt toevoegen. Dit scheelt u veel snij- en schilwerk! Door de Enzyme Protection Technology wordt wrijvingswarmte voorkomen en blijven de enzymen behouden.

Waarom zou u voor de BioChef Atlas Whole Juicer kiezen:
- Royale vulopening van 8 x 8 cm;
- Exclusieve Enzyme Protection Technology;
- Toerental van 67 RPM;
- Persschroef en zeven van hoogwaardig Tritan;
- Ook voor tarwegras.

Toerental van 67 RPM
Het lage toerental van 67 Revolutions Per Minute zorgt er in combinatie met de Enzyme Protection Technology voor dat alle belangrijke voedingsstoffen als enzymen, mineralen en vitaminen zoveel mogelijk behouden blijven in het sap. Dit levert een sap op van hoge kwaliteit dat tot 48 uur afgesloten in de koelkast bewaard kan blijven.

Tritan zeven en persschroef
De grove en fijne zeef en de persschroef zijn gemaakt van Tritan. Deze gladde kunststofsoort is zeer hard en breuk- en krasbestendig. Door het gladde oppervlak is Tritan ook eenvoudig te reinigen.

Tarwegras kleingesneden toevoegen
De BioChef Atlas Whole Juicer is ook geschikt voor tarwegras en vezelrijke bladgroente, mits u deze van tevoren kleinsnijdt. Dit vergroot de opbrengst namelijk aanzienlijk. Wilt u deze producten vaak juicen, dan is een horizontale juicer aan te raden.

Naast deze rode uitvoering is de BioChef Atlas Whole Juicer ook leverbaar in het zwart en zilver.

Specificaties

Type Pers: Single Gear
Merk: BioChef
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 16,0 x 21,0 x 45,0 cm
Garantie: 5 jaar op de motor en 2 jaar op onderdelen
Gewicht: 7.1 kg
BPA-vrij: Ja
Toeren/minuut: 67
Geluid (dB): 62 dB
Stroomverbruik:
Geschikt voor Tarwegras: Onvoldoende

Beoordeling

Geen reviews gevonden