BioChef Atlas Whole Juicer BCWA Zwart

De BioChef Atlas Whole Juicer is een verticale slowjuicer met een extra grote vulopening van 8 x 8 cm. U kunt de meeste producten daarom in zijn geheel toevoegen – met schil en al – en vooraf kleinsnijden is dus niet meer nodig.

Omschrijving

De BioChef Atlas Whole Juicer is een verticale slowjuicer met een extra grote vulopening van 8 x 8 cm. U kunt de meeste producten daarom in zijn geheel toevoegen – met schil en al – en vooraf kleinsnijden is dus niet meer nodig. De persschroef en zeef zijn van het zeer breuk- en krasvaste Tritan gemaakt.

Waarom zou u voor de BioChef Atlas Whole Juicer kiezen:

- Extra grote vulopening;
- Zeef en persschroef gemaakt van Tritan;
- 67 RPM;
- Met Enzym Protection Technology;
- Sap tot 48 uur houdbaar.

Slechts 67 RPM
De Atlas Whole Juicer werkt met 67 omwentelingen per minuut en door de speciaal door BioChef ontwikkelde Enzym Protection Technology ontstaat er tijdens het persen geen wrijvingswarmte, waardoor het sap zijn enzymen en andere belangrijke voedingsstoffen weet te behouden. Dit sap blijft – afgesloten in de koelkast – tot 48 uur zijn ‘levende’, werkzame stoffen behouden.

Kleinsnijden alleen voor tarwegras nodig
Een verticale slowjuicer als deze BioChef Atlas Whole Juicer is minder geschikt voor het verwerken van tarwegras, bladgroenten en verse tuinkruiden. Maar als u ze kleingesneden toevoegt, is de opbrengt toch heel behoorlijk. Wilt u vooral deze producten juicen, kijkt u dan eens naar een horizontale slowjuicer die speciaal ontwikkeld zijn voor het persen van tarwegras en vezelrijke bladgroenten.

De Atlas Whole Juicer is bij ons niet alleen verkrijgbaar in het zwart, maar ook in het zilver en rood.

Specificaties

Type Pers: Single Gear
Merk: BioChef
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 16,0 x 21,0 x 45,0 cm
Garantie: 7.1 kg
Gewicht: 7.1 kg
BPA-vrij: Ja
Toeren/minuut: 5 jaar op de motor en 2 jaar op onderdelen
Geluid (dB): 62 dB
Stroomverbruik: 150W
Geschikt voor Tarwegras: Onvoldoende

Beoordeling

Geen reviews gevonden