Getoonde artikelen 1 - 7 van 7
Matstone Slowjuicer Zwart
Deze zwarte uitvoering van de Matstone Standaard is een horizontale slowjuicer die met één wormwiel werkt. Het is een compact model dat op het aanrecht niet snel in de weg zal staan en ook prima in een keukenkastje op te bergen is.
€249,00
Meer informatie
Matstone Slowjuicer Rood
Deze standaard slowjuicer van Matstone is een krachtige horizontale slowjuicer met één wormwiel (single gear) die geschikt is voor het persen van alle zachte en harde fruit- en groentesoorten én voor tarwegras, bladgroenten en bijvoorbeeld verse en gedroo
€249,00
Meer informatie
Matstone Slowjuicer Ivoor Wit
De horizontale Standaard slowjuicers van Matstone zijn er in vier kleuren; burgundy rood, zwart, wit en deze in ivoor wit. De Matstone Standaard is een single gear machine (met één wormwiel).
€249,00
Meer informatie
Matstone Advanced Slowjuicer Chroom
De Advanced Slowjuicer van Matstone in chroomuitvoering is een single gear horizontale slowjuicer. Het compacte model kunt u vanwege zijn relatief geringe afmeting én de fraaie vormgeving prima op uw aanrecht laten staan, zodat hij altijd klaar voor gebru
€279,00
Meer informatie
Matstone Advanced Slowjuicer Zwart
De zwarte Advanced Slowjuicer van Matstone is een horizontale slowjuicer met één aandrijfwiel. Het is een compact model dat u vanwege zijn relatief geringe afmeting best op uw aanrecht kunt laten staan.
€279,00
Meer informatie
Matstone Advanced Slowjuicer Ivoor Wit
De Advanced Slowjuicer van Matstone is een mooie, compacte horizontale slowjuicer met één wormwiel.
€279,00
Meer informatie
Matstone Advanced Slowjuicer Burgundy Rood
De burgundy rode – wijnrode – slowjuicer van de Advanced serie van Matstone is een horizontale single gear slowjuicer. Het fraaie design en de compacte vorm maken dat u hem gerust op het aanrecht kunt laten staan.
€279,00
Meer informatie
Getoonde artikelen 1 - 7 van 7