Cooksense HD Rood/Wit

Lekker slowjuicen én gezonde sausen maken. Deze rechtopstaande compacte slowjuice machine is perfect geschikt voor het persen van zachte groente- en fruitsoorten.

Omschrijving

Lekker slowjuicen én gezonde sausen maken. Deze rechtopstaande compacte slowjuice machine is perfect geschikt voor het persen van zachte groente- en fruitsoorten. Dat verloopt het vlotst als je je ingrediënten in kleine stukjes gesneden in de machine brengt. De krachtige inductiemotor zorgt voor een zeer langzame (45 toeren per minuut) en dus koude persing. Alle vitaminen en mineralen blijven aanwezig in het sap. Dat sap wordt netjes gescheiden van de pulp. Deze machine heeft geen sap-stop. Het sap komt na de persing direct uit de machine.

Waarom je voor de Cooksense HD 8001 zou kiezen:
• Bijzonder langzame koude persing (45 toeren per minuut)
• Een extra molen voor sausen
• Budgetvriendelijk model

Wil je gezonde sausen maken? Ook dat kan! Cooksense levert bij het set een sausmaker. In deze beker wordt het sap niet gescheiden van de pulp maar samen vermalen tot kleine stukjes. Een heerlijke basis voor een gezonde pastasaus. Deze unit is ook geschikt om notenboter, pesto’s, groenten voor salades en soep en zelfs de basis voor sorbets mee te maken.

Dit complete set omvat de rood / witte Cooksense slowjuicer, een schoonmaakborstel, een fijne zeef, een sap- en pulp bak, een stamper, een saus-unit, een handleiding en een receptenboekje.

Cooksense gebruikt hoogwaardige kwaliteitsmaterialen om deze machine te produceren. De schroefas en zeef bijvoorbeeld zijn gemaakt van een extreem sterke en BPA-vrije kunststof. Het bedrijf geeft 10 jaar garantie op de motor, en 1 jaar op de onderdelen

Hoe reinig je deze slowjuicer?
Opgeruimd staat netjes in minder dan 2 minuten. Maak je Cooksense slowjuicer direct na gebruik schoon. Was de onderdelen onder de kraan met warm water en gebruik de bijgeleverde schoonmaakborstel. Je kan de onderdelen van de Cooksense slowjuicer niet in de vaatwasser afwassen.

Specificaties

Type Pers: Single Gear
Merk: Cooksense
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 28,0 x 20,0 x 31,0 cm
Garantie: 10 jaar op de motor en 1 jaar op onderdelen
Gewicht: 6,4 kg
BPA-vrij: Ja
Toeren/minuut: 47
Geluid (dB): 65 dB
Stroomverbruik: 200 W
Geschikt voor Tarwegras: Redelijk

Beoordeling

Geen reviews gevonden