Cooksense Zwart

Deze zwarte Cooksense HD is een verticale slowjuicer in een mooi compact model. Het is een veelzijdig apparaat met gratis meegeleverde accessoires.

Omschrijving

Deze zwarte Cooksense HD is een verticale slowjuicer in een mooi compact model. Het is een veelzijdig apparaat met gratis meegeleverde accessoires. Handig is ook het sapklepje/kraantje waarmee nadruppelen op het aanrecht wordt voorkomen.

Waarom zou u kiezen voor de Cooksense HD

  • Zeer laag toerental van 47 RPM;
  • Dubbelbladige persschroef van Ultem;
  • Veelzijdige machine.


Zeer laag toerental
Deze verticale Cooksense HD werkt met slechts 47 omwentelingen per minuut. Hierdoor is de sap-opbrengst én de kwaliteit van het sap hoog. De plantaardige celwanden gaan niet zo snel kapot en daardoor komen er meer waardevolle voedingsstoffen als vitaminen, mineralen en enzymen onbeschadigd in uw sap terecht.

Dubbelbladige persschroef
De dikke persschroef en de zeef zijn gemaakt van het sterke en hygiënische Ultem. De persschroef heeft een dubbel snijvlak waardoor het kneus- en persproces beter verloopt en de Cooksense het maximale uit uw fruit en groenten weet te halen.

Veelzijdige machine
Met de Cooksense HD haalt u een zeer veelzijdig apparaat in huis. Hij perst zowel harde als zachte soorten fruit en groenten en daarnaast ook tarwegras en bladgroenten. De opbrengst is van die laatste twee wel wat minder dan bij horizontale slowjuicers, maar het vooraf kleinsnijden ervan zorgt voor een heel redelijk rendement. Met de gratis extra accessoires maakt u van de Cooksense een handige foodprocessor waarmee u bijvoorbeeld pasta’s, notenboter, babyvoeding en fruitsorbets kunt maken.

De Cooksense is leverbaar in het rood-wit, het wit en in het zwart.

Specificaties

Type Pers: Single Gear
Merk: Cooksense
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 28,0 x 20,0 x 31,0 cm
Garantie: 10 jaar op de motor en 1 jaar op onderdelen
Gewicht: 6.4 kg
BPA-vrij: Ja
Toeren/minuut: 47
Geluid (dB): 65 dB
Stroomverbruik: 200 W
Geschikt voor Tarwegras: Redelijk

Beoordeling

Geen reviews gevonden