Coway Juicepresso CJP-03 Rood Slowjuicer

Met deze verticale Coway slowjuicer maak je smaakvolle fruit- en groentesapjes. In dit compacte, redelijk geprijsde toestel werden persschroef, zeef en persvat geïntegreerd in één onderdeel.

Omschrijving

Met deze verticale Coway slowjuicer maak je smaakvolle fruit- en groentesapjes. In dit compacte, redelijk geprijsde toestel werden persschroef, zeef en persvat geïntegreerd in één onderdeel. Dit Smart Extraction System zorgt ervoor dat je deze slowjuicer snel en eenvoudig in elkaar zet. De DC motor zorgt voor een trage persing (70 toeren per minuut) zodat vitaminen, mineralen, enzymen en smaak optimaal aanwezig zijn in het sap.

Waarom je voor de Coway Juicepresso CJP-03 zou kiezen:

  • Aantrekkelijke prijs
  • Compact model: Smart Extraction System
  • Eenvoudig te monteren en demonteren

Met deze slowjuicer maak je sap van zachte fruit- en groentesoorten. De hardere en vezelige soorten moet je fijn snijden voor gebruik. Voor tarwegras is dit toestel niet geschikt. De pulp die geproduceerd wordt door dit toestel is vochtiger dan bij andere toestellen. Dat betekent dat het apparaat iets minder efficiënt perst. Dit toestel maakt ook meer lawaai dan bij andere merken.

Het set bestaat uit de Coway slowjuicer, een pulp en sap bak, een stamper, een zeef, een schoonmaakborstel en een handleiding. Coway biedt 5 jaar garantie op motor en 1,5 jaar op draaiende onderdelen.

Reinigen gaat snel omdat er minder onderdelen zijn. Laat eerst water door je apparaat lopen. Verwijder dan de losse onderdelen en maak ze schoon onder stromend water. Voor de schroef, zeef en schraper kan je het bijgeleverde borsteltje gebruiken. Aanslag op de zeef kan je verwijderen met baking soda of schoonmaakazijn.

Specificaties

Type Pers: Single Gear
Merk: Coway Juicepresso
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 19,3 x 15,0 x 43,2 cm
Garantie: 3 jaar op motor en 1 jaar op draaiende onderdelen
Gewicht: 7 kg
BPA-vrij: Ja
Toeren/minuut: 70
Geluid (dB): 70 dB
Stroomverbruik: 150 W
Geschikt voor Tarwegras: Onvoldoende

Beoordeling

Geen reviews gevonden