Excalibur 5 Lagen droogoven wit (met timer) 4526T

De Excalibur 4526T meet 48,3x43,1x21,6 centimeter (lxbxh) en is onder andere zeer geschikt voor kleine gezinnen. Dankzij de continue temperatuurregeling van kamertemperatuur tot 70 °C kun je groente en fruit bij lage temperatuur drogen, terwijl vlees en v

Omschrijving

De Excalibur 4526T meet 48,3x43,1x21,6 centimeter (lxbxh) en is onder andere zeer geschikt voor kleine gezinnen. Dankzij de continue temperatuurregeling van kamertemperatuur tot 70 °C kun je groente en fruit bij lage temperatuur drogen, terwijl vlees en vis veilig gedroogd worden bij een hogere temperatuur. Een timer schakelt de droogoven automatisch uit, zodat hij ook 's nachts kan door werken. Wordt u 's ochtends wakker met de heerlijk geur van gedroogd fruit!

De droogoven heeft een vermogen van 440 Watt en wordt aan de achterzijde verwarmd. Een ventilator verspreidt de warme lucht horizontaal over de 5 niveaus. Lekvocht valt niet op het verwarmingselement of ventilator, waardoor er geen schade kan ontstaan. De lades zijn voorzien van fijnmazige roosters, zodat eventueel lekvocht in de lade wordt opgevangen. Schoonmaken gaat snel en wordt door gebruikers als eenvoudig ervaren.

Waarom u voor de Excalibur wit 4526T zou kiezen!

  • Excalibur: toonaangevend in de markt
  • een handig 'tussen' formaat
  • materiaal: lichtgewicht polycarbonaat
  • horizontale luchtstroom
  • continue temperatuurregeling tot 70 °C
  • voorzien van timer
  • snel en eenvoudig te reinigen

De toegepaste kunststoffen (polycarbonaat en polypropen) zijn BPA-vrij (bisphenol-A) en geschikt voor toepassing met levensmiddelen.

Specificaties

Merk: Excalibur
Tijdklok: Analoog
Ventilatoren: 1
Deur: Afneembare voorkant
Aantal bladen: 5
Hoogte: 21,6 cm
Diepte: 48,2 cm
Breedte: 43,2 cm
Gewicht: 5,2 kg
Garantie: 2 jaar

Beoordeling

Geen reviews gevonden