Excalibur 9 Lagen droogoven wit (met timer) 4926T

Met afmetingen van 47x42x30,5 centimeter (lxbxh) biedt de Excalibur 4926T met zijn 9 lades ruim één vierkante meter droogoppervlak.

Omschrijving

Met afmetingen van 47x42x30,5 centimeter (lxbxh) biedt de Excalibur 4926T met zijn 9 lades ruim één vierkante meter droogoppervlak. De warme lucht wordt horizontaal over de laden gevoerd, waardoor alle niveaus gelijkmatig worden gedroogd en de lades tijdens het proces niet verwisseld hoeven worden. Verwarming en ventilator zijn in de achterwand aangebracht, waardoor druipvocht niet op de ventilator en het verwarmingselement valt en problemen veroorzaakt.

De Excalibur 4926T is uitgerust met een timer, wat door gebruikers als zeer positief wordt ervaren. U kunt de droogoven rusig alleen laten. De deur is makkelijk verticaal verwijderbaar. De kast en lades zijn van lichtgewicht polycarbonaat en voorzien van fijnmazige roosters van polypropen. Het geluidsniveau van de oven is ongeveer gelijk aan dat van een vaatwasmachine.

Waarom u voor de Excalibur wit 4926T zou kiezen!

  • Excalibur: toonaangevend in de markt
  • materiaal: lichtgewicht polycarbonaat
  • horizontale luchtstroom
  • continue temperatuurregeling van kamertemperatuur tot 70 °C
  • voorzien van handige timer
  • lades voorzien van fijnmazige roosters
  • snel en eenvoudig te reinigen

Wees onafhankelijk en bereidt zelf uw gedroogd fruit, vlees of vis. Puur natuur zonder conserveringsmiddelen. De toegepaste kunststoffen bevatten geen BPA (bisphenol-A) en zijn dus geschikt voor voedingsmiddelen.

Specificaties

Merk: Excalibur
Tijdklok: Analoog
Ventilatoren: 1
Deur: Afneembare voorkant
Aantal bladen: 9
Hoogte: 30,5 cm
Diepte: 47 cm
Breedte: 42 cm
Gewicht: 10 kg
Garantie: 2 jaar

Beoordeling

Geen reviews gevonden