Excalibur 9 Lagen droogoven zwart (met timer) 4926T

Weet wat u eet! Droog met de Excalibur 4926T zelf uw groente, fruit, vlees en vis. De afmetingen van 47x42x30,5 centimeter (lxbxh) geven de Excalibur 4926T een totaal droogoppervlak van meer dan één vierkante meter.

Omschrijving

Weet wat u eet! Droog met de Excalibur 4926T zelf uw groente, fruit, vlees en vis. De afmetingen van 47x42x30,5 centimeter (lxbxh) geven de Excalibur 4926T een totaal droogoppervlak van meer dan één vierkante meter. De ventilator en verwarming zijn aan de achterkant gemonteerd, waardoor de warme lucht horizontaal over de verschillende niveaus wordt geleid. Druipvocht kan zo geen problemen veroorzaken.

Dankzij de timer schakeldt de oven automatisch uit. De continue temperatuurregeling van 35 tot 70 °C maakt het mogelijk groente en fruit bij lage temperatuur te drogen, zodat de aanwezige nutriënten bewaard blijven. Het maximum vermogen van de 4926T is 600 Watt en het geluidsniveau blijft beperkt tot dat van een vaatwasmachine. Het reinigingsgemak en de heerlijk geur welke wordt verspreid tijdens het drogen vinden vele gebruikers pluspunten.

Waarom u voor de Excalibur zwart 4926T zou kiezen!

  • Excalibur: toonaangevend in de markt
  • materiaal: lichtgewicht polycarbonaat
  • horizontale luchtstroom
  • continue temperatuurregeling van kamertemperatuur tot 70 °C
  • voorzien van handige timer
  • lades voorzien van fijnmazige roosters
  • snel en eenvoudig te reinigen

De toegepaste kunststoffen in kast, laden en roosters bevatten geen BPA (bisphenol-A) en zijn geschikt voor gebruik met voedingsmiddelen.

Specificaties

Merk: Excalibur
Tijdklok: Analoog
Ventilatoren: 1
Deur: Afneembare voorkant
Aantal bladen: 9
Hoogte: 30,5 cm
Diepte: 47 cm
Breedte: 42 cm
Gewicht: 10 kg
Garantie: 2 jaar

Beoordeling

Geen reviews gevonden