Greenis Slowjuicer

Deze Greenis slowjuicer is must-have als je op zoek bent naar een verticale slowjuicer tegen een lage prijs. Dit toestel maakt prima groente- en fruitsapjes voor je door een langzame persing (65 toeren per minuut) waardoor de essentiële vitaminen en miner

Omschrijving

Deze Greenis slowjuicer is must-have als je op zoek bent naar een verticale slowjuicer tegen een lage prijs. Dit toestel maakt prima groente- en fruitsapjes voor je door een langzame persing (65 toeren per minuut) waardoor de essentiële vitaminen en mineralen in het sap aanwezig blijven. Via de hoge vultuit breng je de stukken fruit of groente in de machine. De Greenis slowjuicer is ook geschikt om harder fruit en groenten te persen. Het sap wordt perfect gescheiden van de pulp. De sap-stop zorgt ervoor dat je zelf kiest wanneer je het sap laat wegvloeien uit de machine.

Waarom je voor de Greenis slowjuicer F-9008 zou kiezen:
• De relatief lage prijs
• Gemakkelijk te gebruiken model
• Gratis tofumaker

Je gebruikt deze slowjuicer ook voor het maken van basissen voor soepen, sauzen en ijs. Drink je graag notenmelk? Ook voor de bereiding van je eigen notenmelk kan je deze machine gebruiken.

Het complete set bestaat uit de Greenis slowjuicer, een fijne en grove zeef, een sap en een pulp kan, een stamper, een borstel en een gratis tofumaker. De slowjuicer is vervaardigd uit de beste materialen. De persschroef en de zeef zijn gemaakt van een ultra sterke kunststof. Het persvat en de opvangbak zijn van tritan en de machine beschikt over een krachtige maar stille AC motor. Greenis biedt 2 jaar garantie.

De Greenis slowjuicer beschikt over een automatische zelfreiniger die het grootste deel van het schoonmaakwerk voor je doet. Je sluit de sap-stop en je giet water in de machine en zet deze aan. Het meeste pulp wordt zo weggespoeld. Daarna demonteer je de verschillende stukken en spoelt ze schoon onder warm, stromend water. Gebruik de bijgeleverde borstel om de laatste restjes te verwijderen

Specificaties

Type Pers: Single Gear
Merk: Greenis
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 25,0 x 16,0 x 39,0 cm
Garantie: 5 jaar op de motor en 1 jaar op onderdelen
Gewicht: 6,5 kg
BPA-vrij: Ja
Toeren/minuut: 65
Geluid (dB): 55
Stroomverbruik: 150 W
Geschikt voor Tarwegras: Onvoldoende

Beoordeling

Geen reviews gevonden