Hangmat - Luxe Groen Blauw - Demomodel

Omschrijving

Demomodel

Bij Vita5.nl geven we producten een tweede kans wanneer een product door één van onze klanten is teruggestuurd of omgeruild. Deze Tweedekans-producten zijn door ons gecontroleerd en verkeren nog altijd in goede staat. Vaak is de verpakking/ karton door het transport gescheurd waardoor we ze niet meer als nieuw kunnen verkopen. In enkele gevallen kan het zijn dat er wat verf/ lak van het frame is gesprongen of een heel klein plekje op het textiel zit. In dat geval gaat het slecht om esthetische onvolkomenheden; nimmer is de gebruiksfunctie van het artikel in het geding. Omdat we vinden dat onze Tweedekans-producten snel een nieuwe eigenaar verdienen, bieden we ze tegen een gereduceerd tarief aan tot wel 70% lager, onder onze eigen inkoopprijs. En dat altijd inclusief gratis verzenden t.w.v. € 13,50 De tweedekansjes zijn altijd populair vanwege de enorm lage prijs en bovendien schaars voorradig. Interesse? Wees er dan snel bij. Mocht u na ontvangst niet helemaal tevreden zijn. Geen probleem, u kunt het product op eigen kosten terugsturen. We zullen dan uw volledige aankoopbedrag terugstorten.

HANGMAT MET STANDAARD 2 PERSOONS – VITA5: De Hangmat met extra comfort dankzij het bovengemiddeld grote ligvlak en het brede hoofdkussen met goede ondersteuning.

 

De Vita5 hangmat met standaard spreidstok is ideaal voor twee personen, maar ook voor u alleen, als u wat meer ruimte wilt hebben. Het laadvermogen van deze duurzame hangmat is meer dan 200 kg.

 

De perfecte aanvulling voor uw gebruik binnen en buiten. En het is niet nodig gaten in het plafond te boren of de perfecte boom te zoeken om de hangmat aan vast te maken.

 

De Vita5 hangmat

-Deze buitenhangmat wordt opgehangen door middel van dwarsbalken, die via stevige touwen met de vrijstaande standaard zijn verbonden

-De hangmat combineert stijl en comfort - het kussen is zeer comfortabel

-De hangmat is gemakkelijk schoon te maken door het eenvoudig af te vegen met een spons en een mild sopje

-Het is kleurecht en UV-bestendig, dus u kunt de hangmat buiten laten staan

-Geschikt voor twee volwassenen / draagvermogen tot 200 kilogram

-Uitneembaar kussen voor optimale ergonomie

-Weerbestendig en UV-bestendig (kleurecht)

 

 

VEILIG STALEN FRAME EN EENVOUDIGE ASSEMBLAGE

Stabiel, veilig en mooi. De standaard van de hangmat is gemaakt van een gepoedercoate stalen buis en biedt een stabiel ligvlak. De hangmat is weerbestendig en de beschermkappen zorgen ervoor dat uw vloer niet bekrast raakt. Het hangmatframe is gemakkelijk in te stellen zonder gereedschap. Vanwege het lage gewicht van het frame kan deze eenvoudig worden verplaatst.

 

AANTREKKELIJKE KLEUREN

Met zijn prachtige kleuren en luxe uitstraling is deze hangmat een geweldige aanvulling op uw tuin. Ontspan bij het zwembad, gazon of op het terras. De Vita5-hangmat is verkrijgbaar in twee aantrekkelijke kleuren.

 

De hangmat is extra comfortabel hangmat dankzij het groter dan gemiddelde ligvlak en het brede kussen met zachte kussenvulling.

 

GENIETEN & RUSTEN

Dankzij de prachtige kleuren en luxe uitstraling is de hangmat een waardevolle aanvulling op uw tuin. Ontspan bij het zwembad of op uw terras. Geniet van de vrede; alleen of samen. De mat voelt heel zacht aan en ligt zeer comfortabel. Het kussen ondersteunt je nek wat bovendien bijdraagt aan het welzijn. Het kussen is afneembaar door middel van knopen.

 

STIJLVOL EN ROBUUST STAALFRAME

Stabiel, veilig en mooi. Deze hangmatten van gepoedercoate stalen buis bieden u een stabiel ligvlak. Het frame is weerbestendig en de meegeleverde beschermkappen beschermen uw vloer tegen krassen. De dwarsbalken van hardhout garanderen een stabielere ligpositie dan conventionele hangmatten.

 

PRAKTISCH

Eenvoudige en snelle constructie Kan zonder gereedschap worden gemonteerd; De hangmatstandaard kan eenvoudig worden gemonteerd op elk vast en effen oppervlak. Binnen enkele minuten kunt u genieten van uw hangmat. Alle benodigde onderdelen en ingedrukte Duitse gebruiksaanwijzing inbegrepen.

 

AFMETINGEN, KENMERKEN EN INHOUD

Hoge kwaliteit 100% veerkrachtige katoenen hangmat - weerbestendig UV-bestendig - smaakvol streeppatroon - Gemakkelijk los te koppelen en tevens geschikt voor de wasmachine - Gelakte massief houten balken – Geschikt voor 2 personen maximaal gewicht is 200KG. Set bestaande uit frame 350x120cm, mat 190x140cm, kussen, hangmathaak en instructieboekje.

Beoordeling

Geen reviews gevonden