Hangstoel Bruin - demomodel

Omschrijving

Demomodel

Bij Vita5.nl geven we producten een tweede kans wanneer een product door één van onze klanten is teruggestuurd of omgeruild. Deze Tweedekans-producten zijn door ons gecontroleerd en verkeren nog altijd in goede staat. Vaak is de verpakking/ karton door het transport gescheurd waardoor we ze niet meer als nieuw kunnen verkopen. In enkele gevallen kan het zijn dat er wat verf/ lak van het frame is gesprongen of een heel klein plekje op het textiel zit. In dat geval gaat het slecht om esthetische onvolkomenheden; nimmer is de gebruiksfunctie van het artikel in het geding. Omdat we vinden dat onze Tweedekans-producten snel een nieuwe eigenaar verdienen, bieden we ze tegen een gereduceerd tarief aan tot wel 70% lager, onder onze eigen inkoopprijs. En dat altijd inclusief gratis verzenden t.w.v. € 13,50 De tweedekansjes zijn altijd populair vanwege de enorm lage prijs en bovendien schaars voorradig. Interesse? Wees er dan snel bij. Mocht u na ontvangst niet helemaal tevreden zijn. Geen probleem, u kunt het product op eigen kosten terugsturen. We zullen dan uw volledige aankoopbedrag terugstorten.

✔️ VITA5 XXL HANGSTOEL MET VELE EXTRAS Comfortabele hangstoel met groot zitvlak en twee stevige kussens. ★ Dé plek om heerlijk een boek te lezen (Stoel heeft een boekenhouder) of te genieten van een drankje (met drankhouder). Voor binnen en buiten, kinderkamer of balkon.

✔️ GROOT FORMAAT: U LIGT LEKKER & STABIEL Hangstoel met 2 kussens (50x50cm). ★ Extra groot doek (materiaal oppervlakte) (150x120cm) zodat u languit kunt liggen. ★ Draagkracht 150 kg ★ Houten dwarsbalk van 105 cm lang en 4 cm doorsnee ★ Met Boekenhouder ★ Met Drankjeshouder

✔️ MET 2 GROTE KUSSENS (50x50cm) De kussens zijn in dezelfde kleur als de hangstoel ★ Extra grote kussens van 50x50cm ★ Kussen kan uit de hoes worden gehaald ★ Kussenhoes kan op 30 graden gewassen worden in wasmachine ★ Kussen met ritssluiting

✔️ STEVIGE OPHANGING + AFGLIJ BEVEILIGING U hoeft alleen uw hangstoel op te hangen en u bent klaar! ★ Veilige draaiwartel haak zorgt voor een ideale zitpositie ★ Touw is vast met houten dwarsbalk verbonden zodat uw stoel niet van de dwarsbalk glijdt.

✔️ ZORGENVRIJ GENIETEN ★ Heeft u vragen bij het ophangen?
Onze klantenservice is 7 dagen in de week bereikbaar.

Beoordeling

Geen reviews gevonden