Hurom Chef Retro Style – GH/DT

De Hurom Chef Retro Style GH-DT is een veelzijdige horizontale slowjuicer met een prachtige retro vormgeving. Het design is bekroond met de International Forum Design Award 2015.

Omschrijving

De Hurom Chef Retro Style GH-DT is een veelzijdige horizontale slowjuicer met een prachtige retro vormgeving. Het design is bekroond met de International Forum Design Award 2015.

Waarom zou u kiezen voor de Hurom Chef Retro Style – GH-DT

  • Persen, malen en kneden;
  • Prachtig design;
  • Uitstekend geschikt voor tarwegras;
  • Hoog rendement van goede kwaliteit;
  • Verstelbare sluitring.


Persen
Met de Hurom Chef GH-DT kunt u alle soorten groenten en vruchten persen. Harde soorten als rauwe biet en radijs, zachte soorten als pruimen en broccoli en vezelrijke soorten als boerenkool, bleekselderie en natuurlijk tarwegras kunnen allemaal probleemloos door deze Hurom geperst worden.

Malen
U kunt met de Hurom Chef Retro Style GH-DT noten, koffiebonen en gedroogde kruiden malen. Maar ook babyvoeding en lekkere sorbets zijn mogelijk met deze veelzijdige slowjuicer.

Kneden
Deeg maken voor brood of koekjes kunt u eenvoudig met de kneedfunctie van deze Hurom. En ook lekkere verse Italiaanse pasta maakt u vanaf nu heel gemakkelijk zelf.

Hoog rendement van goede kwaliteit
De Hurom Chef GH-DT werkt met een toerental van 70 omwentelingen per minuut. Deze langzame persing staat garant voor het behoud van belangrijke voedingsstoffen als enzymen, mineralen en vitaminen. Het sap is tot 48 uur in de koelkast te bewaren.

Verstelbare sluitring
De sluitring is in 5 standen in te stellen. Met stand 1 krijgt u de meeste pulp in het sap en maakt u lekkere smoothies. Op stand 5 wordt al het sap van de pulp gescheiden en krijgt u mooi helder sap.

Specificaties

Type Pers: Single Gear
Merk: Hurom
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 42,4 cm x 16,3 cm x 34,5 cm
Garantie: 5 jaar op de motor en 2 jaar op onderdelen
Gewicht: 6 kg
BPA-vrij: Ja
Toeren/minuut: 70
Geluid (dB): 68 dB
Stroomverbruik: 150 W
Geschikt voor Tarwegras: Zeer goed

Beoordeling

Geen reviews gevonden