Hurom DA-1000 Chroom

De Hurom DA-1000 is een horizontale slowjuicer met één persschroef. Het aantal omwentelingen per minuut ligt tussen de 63 en 75, afhankelijk van de perskracht.

Omschrijving

De Hurom DA-1000 is een horizontale slowjuicer met één persschroef. Het aantal omwentelingen per minuut ligt tussen de 63 en 75, afhankelijk van de perskracht. Die perskracht kunt u zelf bepalen door middel van het aan- of losdraaien van de sapdop.

U kunt met de Hurom DA-1000 geheel pulpvrije sappen maken, maar door de pulpdop wat losser of vaster te draaien, kunt u ook een door u gewenste hoeveelheid pulp aan het sap toevoegen.

Waarom zou u kiezen voor de Hurom DA-1000

  • Hoeveelheid pulp in te stellen;
  • Uitstekend geschikt voor tarwegras;
  • Veelzijdige juicer.


Voor tarwegras en vezelrijke bladgroenten
Zoals alle horizontale slowjuicers is de Hurom DA-1000 chroom speciaal geschikt voor vezelrijke (blad)groenten, tarwegras en verse tuinkruiden. U kunt met deze slowjuicer zelfs dennennaalden juicen. Zachte fruitsoorten kunnen het best afgewisseld worden met harde of vezelige soorten. Dit beperkt het terug omhoogkomen van de zachte soorten. De bijgeleverde stamper met siliconen ring is overigens niet alleen geschikt voor het aanstampen van de ingrediënten in de vulopening, maar ook om omhooggekomen pulp terug te duwen.

Veelzijdige juicer
Ook gedroogde kruiden, specerijen en koffiebonen kunt u met de Hurom DA-1000 malen. En de Hurom DA-1000 is met behulp van de bijgeleverde accessoires onder andere ook geschikt voor het maken van pasta’s (noodles), sorbets (u voegt daarvoor eenvoudig bevroren ingrediënten toe), pesto en babyvoeding.

Reinigen
De onderdelen van de Hurom DA-1000 zijn niet vaatwasser-bestendig. Als u de onderdelen meteen na gebruik onder warm stromend water met het bijgeleverde borsteltje reinigt, hebt u de onderdelen binnen enkele minuten schoon. Een sopje is in principe niet nodig.

Specificaties

Type Pers: Single Gear
Merk: Hurom
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 25,0 x 18,0 x 22,6 cm
Garantie: 5 jaar op de motor en 2 jaar op onderdelen
Gewicht: 6,3 kg
BPA-vrij: Ja
Toeren/minuut: 63-75
Geluid (dB): 65 dB
Stroomverbruik:
Geschikt voor Tarwegras: Zeer goed

Beoordeling

Geen reviews gevonden