Hurom DA-1000 Wit

De DA-1000 is een horizontale slowjuicer van Hurom. Hij is speciaal geschikt voor het persen van tarwegras en vezelige (blad)groenten als boerenkool of bleekselderij en voor verse tuinkruiden.

Omschrijving

De DA-1000 is een horizontale slowjuicer van Hurom. Hij is speciaal geschikt voor het persen van tarwegras en vezelige (blad)groenten als boerenkool of bleekselderij en voor verse tuinkruiden. De perskracht is door u zelf aan te passen en het toerental varieert daardoor van 63 tot 75 toeren per minuut.

Waarom zou u kiezen voor de Hurom DA-1000

  • Geschikt voor tarwegras;
  • Perskracht zelf te bepalen;
  • Met pulpdop;
  • Veelzijdige slowjuicer.

Handige pulpdop
Met de DA-1000 kunt u heldere, pulpvrije sappen persen, maar als u meer pulp – en daarmee gezonde vezels, mineralen en enzymen – aan uw sap wilt toevoegen kan dat eenvoudig door de pulpdop wat losser te draaien zodat de opening groter wordt.

Veelzijdige slowjuicer
Niet alleen tarwegras en verse tuinkruiden perst de Hurom DA-1000 perfect, maar ook gedroogde kruiden en specerijen en zelfs koffiebonen kunt u met hem malen. Natuurlijk is deze slowjuicer ook geschikt voor het persen van alle andere soorten fruit en groente. Er worden accessoires meegeleverd waarmee u bovendien pesto’s en pasta’s, babyvoeding en gehakt kunt maken. En als u zin hebt in een lekkere sorbet, voegt u gewoon bevroren vruchten toe.

Schoonmaken
U kunt de onderdelen van deze Hurom niet in de vaatwasser reinigen. Direct na gebruik onder warm stromend water afwassen met het bijgeleverde borsteltje is maar even werk. U hoeft daarbij geen afwasmiddel te gebruiken.

De Hurom DA-1000 is verkrijgbaar in drie kleuren: chroom, wit en rood.

Specificaties

Type Pers: Single Gear
Merk: Hurom
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 25,0 x 18,0 x 22,6 cm
Garantie: 5 jaar op de motor en 2 jaar op onderdelen
Gewicht: 6,3 kg
BPA-vrij: Ja
Toeren/minuut: 63-75
Geluid (dB): 65 dB
Stroomverbruik: 150 W
Geschikt voor Tarwegras: Zeer goed

Beoordeling

Geen reviews gevonden