Hurom GD Rood

De Hurom GD is een compacte horizontale slowjuicer. Hij heeft een toerental van 70 omwentelingen per minuut. Het is een stille werker, mede door de goede isolatie van de motor

Omschrijving

De Hurom GD is een compacte horizontale slowjuicer. Hij heeft een toerental van 70 omwentelingen per minuut. Het is een stille werker, mede door de goede isolatie van de motor.

Waarom zou u kiezen voor de Hurom GD WWC04

  • Uitstekend geschikt voor tarwegras;
  • Lange persschroef van Ultem;
  • Veelzijdige juicer.


Lange persschroef van Ultem
In vergelijking met verticale slowjuicers heeft deze horizontale slowjuicer van Hurom een langere persschroef. Hij is gemaakt van Ultem kunststof, dat veel sterker is dan gewoon kunststof en dat ook voor scheikundige en medische instrumenten gebruikt wordt. Door de lengte van de persschroef kan er meer sap uit groenten en fruit geperst worden én is hij speciaal geschikt voor het persen van (vezelige) bladgroenten, tuinkruiden en natuurlijk tarwegras.

Veelzijdige juicer
Naast het persen van gezond en lekker sap, kunt u de Hurom GD ook gebruiken om ijs te maken (u voegt dan gewoon bevroren vruchten toe) of notenpasta of –melk te maken. Zoals gezegd kunt u uit verse tuinkruiden sap persen, maar gedroogde kruiden en specerijen verwerkt de Hurom GD ook: u kunt zo uw eigen kruidenmelanges samenstellen.

Schoonmaken
Voor de afwasmachine zijn de onderdelen van de Hurom niet geschikt en hij moet dan ook met de hand worden schoongemaakt. Als u dit direct na gebruik doet, gaat dit heel gemakkelijk onder warm stromend water met de bijgeleverde borstels. Een sopje is niet nodig.

De Hurom GD is er ook in een ivoorwitte uitvoering.

Specificaties

Type Pers: Single Gear
Merk:
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 40,2 x 17,3 x 25,0 cm
Garantie: 5 jaar op de motor en 2 jaar op onderdelen
Gewicht: 5,2 kg
BPA-vrij: Ja
Toeren/minuut: 70
Geluid (dB): 60 dB
Stroomverbruik: 150 W
Geschikt voor Tarwegras: Zeer goed

Beoordeling

Geen reviews gevonden