Hurom GD Wit

De GD is een krachtige horizontale slowjuicer van Hurom. Het is een fraai vormgegeven, compact model dat relatief weinig ruimte inneemt.

Omschrijving

De GD is een krachtige horizontale slowjuicer van Hurom. Het is een fraai vormgegeven, compact model dat relatief weinig ruimte inneemt. Er bestaan verschillende serienummers van de GD. Dit komt omdat er per kleur – maar ook soms per fabriek – verschillende serienummers en-namen uitkomen, maar het gaat steeds om dezelfde apparaten, vervaardigd van dezelfde hoogwaardige materialen. De Hurom GD wit werkt met een toerental van 70 RPM (Revolutions Per Minute) en is mede door de goede isolatie van de motor een stille keukenmachine.

Waarom zou u kiezen voor de Hurom GD

  • Ideaal voor tarwegras;
  • Persschroef gemaakt van Ultem;
  • Uitstekende allrounder.


Persschroef van Ultem
De persschroef is gemaakt van Ultem. Dit is een harde kunststof die ook voor scheikundige en medische toepassingen wordt gebruikt. Door de grotere lengte van de persschroef (in vergelijking met verticale juicers) komt er meer vocht uit groenten en fruit vrij én is hij zeer geschikt voor het persen van tarwegras en (vezelige) bladgroenten.

Uitstekende allrounder
U kunt de Hurom GD ook gebruiken om ijs te maken. Hiertoe voegt u eenvoudig bevroren fruit aan het apparaat toe. Zo maakt u in een handomdraai de lekkerste sorbets. Ook verse tuinkruiden én gedroogde kruiden en specerijen kan de Hurom GD verwerken. Uit de verse tuinkruiden wordt het sap gehaald, terwijl hij de gedroogde varianten verpulvert. Verder kunt u met de Hurom GD notenpasta’s en notenmelk maken.

Schoonmaken
De Hurom GD moet met de hand worden schoongemaakt, voor de afwasmachine zijn de onderdelen niet geschikt. Als u hem direct na gebruik schoonmaakt, gaat dit gemakkelijk onder de warme kraan met de bijgeleverde borstels. Een sopje is dan niet nodig.

Specificaties

Type Pers: Single Gear
Merk: Hurom
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 40,2 x 17,3 x 25,0 cm
Garantie: 5 jaar op de motor en 2 jaar op onderdelen
Gewicht: 5,2 kg
BPA-vrij: Ja
Toeren/minuut: 70
Geluid (dB): 60 dB
Stroomverbruik: 150 W
Geschikt voor Tarwegras: Zeer goed

Beoordeling

Geen reviews gevonden