Hurom H26, H-AA Zwart

De verticale slowjuicers uit de HA serie van Hurom zijn stijlvol vormgegeven en hebben een handig handvat om hem gemakkelijk te kunnen verplaatsen. Vooral fijn als u hem niet op uw aanrechtblad wilt laten staan, maar na gebruik weg wilt bergen.

Omschrijving

Waarom zou u kiezen voor de Hurom H26, H-AA

  • Met handig handvat;
  • 42 RPM;
  • Voor harde en zachte soorten;
  • Inclusief tofu-set;
  • Gemakkelijk te reinigen.

Voor harde en zachte soorten

Met de Hurom H26 kunt u sap uit alle harde en zachte groente- en fruitsoorten persen. Ook vezelrijke producten als bleekselderij en tarwegras kunnen verwerkt worden als u deze kleingesneden toevoegt. Harde pitten van bijvoorbeeld steenvruchten moeten eerst verwijderd worden. Dit is beter voor de machine én voor uw gezondheid, de pitten van steenvruchten – zoals perziken en pruimen – zijn namelijk licht giftig.

Inclusief tofu-set

De Hurom H26 wordt geleverd met diverse accessoires, waaronder een tofu-set. Om tofu te maken, maakt u met de Hurom HA eerst sojamelk uit geweekte sojabonen. Vervolgens maakt u van de sojamelk zelf uw gezonde, eiwitrijke tofu. Naast deze tofu-set worden twee filters – een grof en een fijn filter – en een speciale schoonmaakborstel meegeleverd.

Gemakkelijk te reinigen

Het persvat van de Hurom H26 is voorzien van een borstel waarmee pulpresten automatisch van het filter worden verwijderd. Als u de machine direct na gebruik even met een glas (warm) water laat draaien, zijn de onderdelen daarna zo schoon onder de warme kraan.

Specificaties

Type Pers: Single Gear
Merk: Hurom
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 18,0 x 22,0 x 41,0 cm
Garantie: 5 jaar op de motor en 2 jaar op onderdelen
Gewicht: 6,1 kg
BPA-vrij: Ja
Toeren/minuut: 43
Geluid (dB): 60 dB
Stroomverbruik: 150 W
Geschikt voor Tarwegras: Redelijk

Beoordeling

Geen reviews gevonden