Hurom HE-series (HU-500) Rood

De Hurom HE is de opvolger van de HU-400 en wordt ook wel HU-500 genoemd. Hij heeft een stijlvol nieuw design gekregen en een verbeterde persschroef.

Omschrijving

De Hurom HE is de opvolger van de HU-400 en wordt ook wel HU-500 genoemd. Hij heeft een stijlvol nieuw design gekregen en een verbeterde persschroef. Ook aan het persvat zijn enkele aanpassingen gedaan zodat deze verticale slowjuicer nog eenvoudiger te monteren en demonteren is.

Waarom zou u kiezen voor de Hurom HE RBE04

  • Dikke persschroef van Ultem;
  • Behoorlijke allrounder;
  • Reverse-knop;
  • Persvat met sap-stop.

 

Behoorlijke allrounder
Met een toerental van 70 omwentelingen per minuut en de extra dikke persschroef van sterk Ultem kunststof, kunnen de slowjuicers uit de HE serie van Hurom alle soorten groente en fruit persen. De opbrengst bij tarwegras en bladgroenten is met een horizontale slowjuicer altijd hoger dan bij een verticale juicer, maar als u deze producten eerst kleinsnijdt, is de opbrengst met deze Hurom behoorlijk goed.

Reverse-knop
Harde groente- en fruitsoorten kunt u het beste in kleine stukken en afgewisseld met zachtere producten toevoegen om vastlopen te voorkomen. Mocht de Hurom HE toch vastlopen, dan kunt u met de reverse-knop – waardoor de persschroef de andere kant op gaat draaien – de opstopping verhelpen.

Persvat met sap-stop
De Hurom HE heeft een geïntegreerd persvat met een inhoud van een halve liter, ideaal om een paar glazen sap tegelijk te persen. Met een gesloten sap-stop worden alle ingrediënten goed gemengd en kunt u rechtstreeks uit het vat lekkere mix-drankjes tappen.

De Hurom HE is behalve in wijnrood ook verkrijgbaar in zilvergrijs (HE DBF04) en wit (HE IBE04).

Specificaties

Type Pers: Single Gear
Merk: Hurom
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 21,8 x 16,0 x 40,5 cm
Garantie: 5 jaar op de motor en 1 jaar op onderdelen
Gewicht: 5,9 kg
BPA-vrij: Ja
Toeren/minuut: 70
Geluid (dB): 60 dB
Stroomverbruik: 150 W
Geschikt voor Tarwegras: Redelijk

Beoordeling

Geen reviews gevonden