Hurom HE-series (HU-500) Wit

De Hurom HE – ook wel bekend als de HU-500 – is de opvolger van de HU-400. Met een stijlvol nieuw design en een verbeterde persschroef van het hygiënische en sterke Ultem is deze verticale Hurom een degelijke alleskunner.

Omschrijving

De Hurom HE – ook wel bekend als de HU-500 – is de opvolger van de HU-400. Met een stijlvol nieuw design en een verbeterde persschroef van het hygiënische en sterke Ultem is deze verticale Hurom een degelijke alleskunner. Het persvat is ook wat aangepast en is nu eenvoudiger te monteren en demonteren.

Waarom zou u kiezen voor de Hurom HE IBE04

  • Ultem persschroef;
  • Degelijke alleskunner;
  • Met reverse-knop;
  • Geïntegreerd persvat met sapstop.

Degelijke alleskunner
De Hurom HE slowjuicers hebben een toerental van 70 omwentelingen per minuut. Dankzij de extra dikke persschroef kunnen deze slowjuicers alle harde en zachte groenten en vruchten verwerken. Hoewel de opbrengst bij tarwegras en bladgroenten met een horizontale slowjuicer hoger is, kan de HE ook deze producten persen. Zeker als u ze eerst kleinsnijdt, is de opbrengst redelijk goed.

Reverse-knop
Harde soorten voegt u het beste in kleine stukken toe opdat de machine niet vastloopt. Het afwisselen van harde en zachte soorten zorgt voor een snellere doorvoer. Als de Hurom toch vastloopt, dan schakelt u eenvoudig de reverse-knop in. De persschroef draait dan de andere kant op, waardoor de opstopping opgelost wordt.

Geïntegreerd persvat
Het geïntegreerde persvat heeft een inhoud van een halve liter, groot genoeg voor een paar glazen sap. Als u de sapstop gesloten houdt, worden alle ingrediënten in de juicer gemengd en kunt u rechtstreeks uit het apparaat lekkere cocktails tappen.

De Hurom HE is naast wit ook verkrijgbaar in zilvergrijs (HE DBF04) en wijnrood (HE RBE04).

Specificaties

Type Pers: Single Gear
Merk: Hurom
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 21,8 x 16,0 x 40,5 cm
Garantie: 5 jaar op de motor en 1 jaar op onderdelen
Gewicht: 5,9 kg
BPA-vrij: Ja
Toeren/minuut: 70
Geluid (dB): 60 dB
Stroomverbruik: 150 W
Geschikt voor Tarwegras: Onvoldoende

Beoordeling

Geen reviews gevonden