Hurom HE-series (HU-500) Zilvergrijs

De Hurom HE serie wordt ook wel de HU-500 serie genoemd. Het is een uitstekende opvolger van de HU-400, met enkele belangrijke aanpassingen. Ook het design van deze verticale slowjuicer is eleganter en stijlvoller dan de oudere modellen

Omschrijving

De Hurom HE serie wordt ook wel de HU-500 serie genoemd. Het is een uitstekende opvolger van de HU-400, met enkele belangrijke aanpassingen. Ook het design van deze verticale slowjuicer is eleganter en stijlvoller dan de oudere modellen.

De slowjuicers uit de HE serie werken met een toerental van 70 omwentelingen per minuut. Dankzij de krachtige motor en de extra dikke persschroef – gemaakt van Ultem kunststof – kunnen de slowjuicers uit de Hurom HE serie alle harde en zachte groente- en fruitsoorten verwerken. Ultem is een harde kunststof die ook gebruikt wordt voor medische en scheikundige instrumenten. U kunt beter wel de harde soorten in kleine stukken toevoegen zodat de machine niet vastloopt. Voor een snellere doorvoer kunt u harde producten samen met zachte soorten toevoegen. Mocht de machine toch vastlopen, dan biedt de reverse-knop uitkomst. Hierdoor gaat de persschroef de andere kant op draaien, waardoor de opstopping verholpen wordt.

Waarom zou u kiezen voor de Hurom HE

  • Dikke persschroef gemaakt van Ultem;
  • Allrounder;
  • Geïntegreerd persvat.


Fijne allrounder
De Hurom HE Zilver is een echte allrounder. Naast de harde en zachte fruitsoorten kan hij ook tarwegras, verse tuinkruiden en bladgroenten als veldsla of postelein verwerken. Dit gaat nog beter als u ze eerst kleinsnijdt. De sap-opbrengst bij deze producten is wel minder dan bij een horizontale slowjuicer, maar dat geldt voor alle verticale slowjuicers.

Geïntegreerd persvat
De Hurom HE beschikt over een persvat met een inhoud van een halve liter. De sapstop zorgt ervoor dat alle ingrediënten in het apparaat gemengd worden en u uw gemixte drankje zo uit de slowjuicer kunt tappen.

Reinigen
De Hurom HE kan het beste meteen na gebruik met de hand worden schoongemaakt. De onderdelen kunnen niet in de afwasmachine. Gewoon handwarm water volstaat, af en toe een sopje mag. Hurom heeft bij de HE serie enkele aanpassingen aan het BpA-vrije persvat gedaan waardoor hij nog gemakkelijker te monteren en demonteren is.

De Hurom HE is naast zilver(grijs) bij ons verkrijgbaar in wit en wijnrood.

Specificaties

Type Pers: Single Gear
Merk: Hurom
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 21,8 x 16,0 x 40,5 cm
Garantie: 5 jaar op de motor en 1 jaar op onderdelen
Gewicht: 5,9 kg
BPA-vrij: Ja
Toeren/minuut: 60 dB
Geluid (dB): 60 dB
Stroomverbruik: 150 W
Geschikt voor Tarwegras: Onvoldoende

Beoordeling

Geen reviews gevonden