Hurom HF second generation SBE11

De body van de Hurom Second Generation HF-serie is gemaakt van roestvast staal en daarmee verschilt hij van de HH-serie. In technisch opzicht zijn beide series gelijk.

Omschrijving

De body van de Hurom Second Generation HF-serie is gemaakt van roestvast staal en daarmee verschilt hij van de HH-serie. In technisch opzicht zijn beide series gelijk.

De tweede generatie – Second Generation of 2G – Hurom slowjuicers kent enkele flinke verbeteringen ten opzichte van zijn voorgangers. Wat dacht u bijvoorbeeld van de nieuwe Slow Squeezing technologie waardoor het toerental van de tweede generatie Hurom juicers van 70 naar 43 toeren per minuut is gegaan. De plantaardige celwanden gaan daardoor minder snel kapot en dit betekent dat er meer onbeschadigde enzymen, vitaminen en mineralen in uw glas sap terechtkomen.

Ook een verbetering is de vorm van de persschroef. Met het dubbele snijvlak kan de Hurom nu nog beter kneuzen en persen. Het rendement is daardoor nog groter en het sap is nog lekkerder.

Waarom zou u kiezen voor de Hurom Second Generation HF-SBE11

  • Slechts 43 RPM;
  • Met pulpklepje;
  • Prima allrounder.

 

Pulpklepje
Handig is het pulpklepje waarmee u extra pulp aan uw sap kunt toevoegen. Als u dan ook de meegeleverde grove zeef gebruikt in plaats van de fijne, maakt u met de Hurom HF-SBE11 2G ook heerlijke smoothies. Bananen – die gewoonlijk niet goed door slowjuicers verwerkt worden – kunnen daarom wel in deze Hurom.

Allrounder
Bananen dus, maar ook alle andere harde en zachte fruitsoorten kunt u in de Hurom Second Generation HF-SBE11 persen. Het is wel beter om de harde soorten eerst in kleine stukken te snijden, dit voorkomt vastlopen. Het persen van bladgroenten als boerenkool en spinazie, tuinkruiden en tarwegras levert minder op dan bij een horizontale slowjuicer, maar als u deze producten van te voren klein snijdt, is het resultaat vrij goed.

Reinigen
U kunt de Hurom eenvoudig schoonmaken. Als u de druppelstop afsluit en een glas water toevoegt en het apparaat even laat draaien, worden de onderdelen al redelijk schoongespoeld. U kunt vervolgens het persvat in zijn geheel in de gootsteen plaatsen en met de hand afwassen met warm water en het bijgeleverde borsteltje. Ook de andere onderdelen zijn op die manier goed te reinigen. De onderdelen van de Hurom 2G HF-SBE11 zijn niet geschikt voor de vaatwasser.

Specificaties

Type Pers: Single Gear
Merk: Hurom
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 23,7 x 16,7 x 39,8 cm
Garantie: 5 jaar op de motor en 2 jaar op onderdelen
Gewicht: 6,8 kg
BPA-vrij: Ja
Toeren/minuut: 43
Geluid (dB): 60 dB
Stroomverbruik: 150 W
Geschikt voor Tarwegras: Redelijk

Beoordeling

Geen reviews gevonden