Hurom HG Second Generation Zilvergrijs

Van de HG-serie is een tweede generatie op de markt gekomen. Deze Second Generation – of 2G – is ten opzichte van zijn voorgangers flink verbeterd met wederom een innovatieve vinding van Hurom.

Omschrijving

Van de HG-serie is een tweede generatie op de markt gekomen. Deze Second Generation – of 2G – is ten opzichte van zijn voorgangers flink verbeterd met wederom een innovatieve vinding van Hurom. De HG-serie is in technisch opzicht gelijk aan de tweede generatie HH en HF serie, maar hij heeft weer het mooie slanke figuur dat kenmerkend is voor de HG juicers van Hurom.

De grootste verbetering ten opzichte van de vorige generatie is de verlaging van het toerental van 70 naar 43 RPM. Deze verlaging is bereikt door de ontwikkeling van de Slow Squeezing technologie. Het grote voordeel hiervan is dat de plantaardige cellen van uw fruit en groenten niet zo snel kapot gaan waardoor een groot deel van de enzymen, mineralen en vitaminen onbeschadigd in het sap terechtkomen.

Een andere verbetering is de persschroefvorm. Deze heeft een dubbel snijvlak gekregen waardoor de Hurom Second Generation slowjuicers nog beter kneuzen en persen. En dit betekent een nog hogere sap-opbrengst.

Waarom zou u kiezen voor de Hurom Second Generation HG-SBE11

• 43 toeren per minuut;
• Voor sap én smoothies;
• Echte allrounder.


Voor sap en smoothies
De Hurom HG-SBE11 2G Zilver heeft een geïntegreerde smoothiemaker. Om lekkere smoothies te maken, gebruikt u de meegeleverde grove zeef en regelt u met het handige pulpklepje de hoeveelheid pulp die u aan uw sap wilt toevoegen. Zo haalt u nog meer uit uw slowjuicer en dat is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor uw gezondheid.

Echte allrounder
Met de Hurom tweede generatie HG-SBE11 kunt u alle zachte en harde soorten groenten en fruit persen. Rauwe bieten, bleekselderij of radijs vormen geen enkel probleem voor deze Hurom. Het is wel verstandig om harde groenten en hard fruit in kleine stukken in de vulschacht te doen. Dit voorkomt dat de machine vastloopt.

De Hurom is net als andere verticale slowjuicers minder geschikt om tarwegras en bladgroenten als spinazie, rucola en verse tuinkruiden te persen. Hij kan het wel, zeker als u ze eerst klein snijdt, maar de opbrengst is lager dan die bij de horizontale slowjuicers.

Schoonmaken
Schoonmaken doet u met de hand omdat de onderdelen van de Huroms niet geschikt zijn voor de vaatwasser. U kunt de juicer het beste meteen na gebruik met warm water en het bijgeleverde borsteltje schoonmaken. Voorspoelen doet u eenvoudig door de druppelstop te sluiten, een glas water toe te voegen en het apparaat even te laten werken. Het persvat kan daarna in zijn geheel in de gootsteen worden gezet om verder schoongemaakt te worden.

De Hurom tweede generatie HG-SBE11 heeft een zilverkleurige coating, maar de Hurom HG tweede generatie is er bij ons ook in twee andere kleuren: chocoladebruin (Hurom HG-FBE11) en wijnrood (Hurom HG-EBE11).

Specificaties

Type Pers: Single Gear
Merk: Hurom
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 26,1 x 17,1 x 39,8 cm
Garantie: 5 jaar op de motor en 2 jaar op onderdelen
Gewicht: 6,8 kg
BPA-vrij: Ja
Toeren/minuut: 43
Geluid (dB): 60 dB
Stroomverbruik: 150 W
Geschikt voor Tarwegras: Redelijk

Beoordeling

Geen reviews gevonden