Hurom HH second generation Zilver

Bij mensen doet de tweede generatie het over het algemeen beter en dat geldt ook, zelfs nog meer, voor de tweede generatie (2G) Hurom slowjuicers HH-DBE11.

Omschrijving

Bij mensen doet de tweede generatie het over het algemeen beter en dat geldt ook, zelfs nog meer, voor de tweede generatie (2G) Hurom slowjuicers HH-DBE11.

Zo is het toerental verlaagd van 70 naar 43 omwentelingen per minuut. Dit kan dankzij de innovatieve Slow Squeezing technologie. Het grote voordeel hiervan is dat de plantaardige cellen minder snel kapot gaan en daardoor meer vitaminen, mineralen en enzymen onbeschadigd in het sap terechtkomen.

Een andere verbetering ten opzichte van zijn voorgangers, is de vorm van de persschroef. Deze heeft een dubbel snijblad gekregen, waardoor hij beter kan kneuzen en persen en er nog meer sap uit uw groenten en fruit gehaald kan worden.

Waarom zou u kiezen voor de Hurom Second Generation HH-DBE11

  • Zeer laag toerental;
  • Geïntegreerde smoothie maker;
  • Goede allrounder.


Geïntegreerde smoothie maker
De Hurom 2G HH-DBE11 zilver heeft een geïntegreerde smoothie maker. Door de bijgeleverde grove zeef te gebruiken én door het toevoegen van extra pulp maakt u de heerlijkste smoothies. Die extra pulp voegt u eenvoudig toe met behulp van de pulphendel, u bepaalt zelf hoeveel pulp u in uw sap wilt.

Goede allrounder
Met de Hurom 2G HH-DBE11 kunt u alle harde en zachte fruit- en groentesoorten persen, en bijvoorbeeld ook noten. Voor het veelvuldig persen van bladgroenten en bijvoorbeeld tarwegras is de Hurom – net als alle andere verticale slowjuicers – minder geschikt omdat de opbrengst niet maximaal is. Het beste resultaat krijgt u als u deze producten eerst klein snijdt. Het is aan te raden om harde groenten en fruit in kleine stukken toe te voegen. Dit voorkomt vastlopen én u krijgt een betere sapkwaliteit.

Schoonmaken
Het schoonmaken van deze Hurom is eenvoudig. U kunt de juicer voorspoelen door de druppelstop te sluiten, een glas water in het apparaat te doen en de juicer even te laten draaien. Daarna kunt u de perskop in zijn geheel in de gootsteen zetten om hem met warm water en het bijgeleverde borsteltje verder schoon te maken. Ook de andere losse onderdelen maakt u met de hand schoon. Het wordt afgeraden de onderdelen in de vaatwasser te reinigen.

Naast de zilverkleurige HH-DBE11 is deze Hurom bij ons ook verkrijgbaar in de kleuren bordeauxrood – HH-EBE11 – en wit, de HH-WBE11.

Specificaties

Type Pers: Single Gear
Merk: Hurom
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 23,7 x 16,7 x 39,8 cm
Garantie: 5 jaar op de motor en 2 jaar op onderdelen
Gewicht: 6,4 kg
BPA-vrij: Ja
Toeren/minuut: 43
Geluid (dB): 60 dB
Stroomverbruik: 150 W
Geschikt voor Tarwegras: Onvoldoende

Beoordeling

Geen reviews gevonden