Hurom HR Premium Edition

Het nieuwe paradepaardje uit de Hurom-stal is de HR Premium Edition. Deze verticale slowjuicer heeft een geheel nieuw design in slangenleer-look en zal de eyecatcher in uw keuken zijn.

Omschrijving

Waarom zou u kiezen voor de Hurom HR Premium Edition

  • 43 RPM;
  • Hoogwaardige en hoge sapopbrengst;
  • Voor alle harde en zachte producten;
  • 500 ml sapkan en sapstop;
  • Eenvoudig te reinigen.

Hoogwaardige en hoge sapopbrengst

De langzame kneuzing en persing van fruit, noten en groenten zorgt ervoor dat de plantaardige celwanden zo veel als mogelijk intact blijven en de gezonde voedingsstoffen als enzymen, vitaminen en mineralen in het sap terechtkomen en het sap tot de laatste druppel uit de producten geperst wordt.

Voor alle harde en zachte producten

In principe zijn alle harde en zachte fruit- en groentesoorten met de Hurom HR te juicen. U moet hierbij wel met een aantal zaken rekening houden; harde pitten eerst verwijderen – dit is niet alleen beter voor het apparaat maar ook voor uw gezondheid, pitten van bijvoorbeeld steenvruchten zijn giftig – en niet te veel stukken in één keer toevoegen. Zo voorkomt u overbelasting van de slowjuicer.

500 ml sapkan en sapstop

Als u de sapstop tijdens het persen dichthoudt, kunt u tot een halve liter sap van verschillende producten uitstekend mengen en vervolgens tappen. De sapstop voorkomt ook nadruppelen op het aanrecht.

Eenvoudig te reinigen

Met gesloten sapstop kunt u het apparaat voorspoelen door een glas water via de vulopening toe te voegen. De schroefas draait een paar keer naar links en een paar keer naar rechts voor een optimale reiniging. Daarna kunt u de onderdelen onder de warme kraan afspoelen.

Specificaties

Type Pers: Single Gear
Merk: Hurom
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 24,7 x 21,9 x 41,4 cm
Garantie: 5 jaar op de motor en 2 jaar op onderdelen
Gewicht: 5,9 kg
BPA-vrij: Ja
Toeren/minuut: 43
Geluid (dB): 62 dB
Stroomverbruik: 150 W
Geschikt voor Tarwegras: Redelijk

Beoordeling

Geen reviews gevonden