Hurom HT Zilver

De zilverkleurige Hurom HT is het nieuwe model van de Second Generation serie van Hurom. Het absolute topmodel van Hurom. In de sapkan van een halve liter inhoud kunt u met gesloten sapstop een heerlijk gezonde mixdrank samenstellen van uw favoriete fruit

Omschrijving

Waarom zou u kiezen voor de Hurom HT

- Revolutionaire vulopening V-vormig.
- Stilste slowjuicer op de markt (half zo stil als zijn voorgangers HH/HG/HF)
- Sapkan met halve liter inhoud.
- Sapstop.
- 43 omwentelingen per minuut.
- Voor alle groente- en fruitsoorten.
- Inclusief twee zeven.
- Slank en modern ontwerp

43 omwentelingen per minuut
Doordat deze verticale slowjuicer met een zeer laag toerental kneust en perst, wordt al het sap uit de vruchten en groenten geperst. Bovendien blijven zo ook de vitaminen, enzymen en mineralen behouden. Het hoogwaardige sap is tot 48 uur houdbaar, mits u dit afgesloten in de koelkast bewaart.

Voor alle groente- en fruitsoorten
Met de Hurom HT kunt u alle soorten fruit en groenten persen, ook tarwegras en verse tuinkruiden. Om beschadigingen of vastlopen te voorkomen, verwijdert u grote pitten en voert u de ingrediënten niet te snel toe. Pitten van steenvruchten zoals pruimen en perziken zijn bovendien (licht) giftig en kunt u beter sowieso eerst verwijderen.

Inclusief twee zeven
U krijgt bij de Hurom HT een zeef van roestvast staal en een zeef van het zeer sterke en hygiënische kunststof Ultem. Met de fijne zeef krijgt u heerlijk helder sap, met de grove wordt het sap voller en rijker aan vezels. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u kiezen voor de zeef met kleine of grote gaten. Om een ​​helder sap te verkrijgen, gebruik dan een zeef met kleine gaatjes, maar om een ​​diksap/smoothies te krijgen kiest u een zeef met grote gaten.

Specificaties

Type Pers: Single Gear
Merk: Hurom
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 25,4 x 19,4 x 41,5 cm
Garantie: 5 jaar op de motor en 2 jaar op onderdelen
Gewicht:
BPA-vrij: Ja
Toeren/minuut: 43
Geluid (dB): 48 db
Stroomverbruik: 150 W
Geschikt voor Tarwegras: Redelijk

Beoordeling

Geen reviews gevonden