Hurom HV

Bepaal zelf precies hoe helder u uw sap wilt hebben met de revolutionaire Hurom HV slowjuicer

De Hurom HV is voorzien van een pulphendel voor het nauwkeurig instellen van de pulpdichtheid van het sap. Door deze innovatieve oplossing, ontwikkeld door sp

Omschrijving

Bepaal zelf precies hoe helder u uw sap wilt hebben met de revolutionaire Hurom HV slowjuicer

De Hurom HV is voorzien van een pulphendel voor het nauwkeurig instellen van de pulpdichtheid van het sap. Door deze innovatieve oplossing, ontwikkeld door specialisten bij Hurom, kunt verschillende consistenties van uw sapjes bepalen. Kies voor superhelder sap of juist een hogere dichtheid waar u vitamine en hoog gehalte aan vezels proeft. Met de Hurom HV heeft u het helemaal zelf in de hand! Daarbij kunt u de dichtheid van het sap zelf tijdens het persen nog bijsturen!

Echte metalen coating
De Hurom HV is de enige Hurom slowjuicer met een metalen coating. Daarmee is het de opvolger van de Hurom HF 2e generatie welke eveneens over een rvs coating beschikte. Daarnaast beschikt de Hurom HV ook over alle voordelen van zijn voorganger met een nóg luxere uitstraling.

Lage rotatiesnelheid van 43 en makkelijk schoon te maken
De bijzonder lage rotatiesnelheid van de chique Hurom HV slowjuicer is 43 toeren per minuut (rpm) maken het een slowjuicer welke bijzonder gemakkelijk in het gebruik is. Alle componenten zijn perfect op elkaar afgestemd, zodat montage en demontage geen problemen vormen. Ook het schoonmaken van de persschroef en het saphuis van de Hurom HV is zeer eenvoudig en duurt slechts een paar minuten.

Bovendien levert Hurom bij dit model een tandenborstelkit, waardoor schoonmaken nog eenvoudiger wordt.

Specificaties

Type Pers: Single Gear
Merk: Hurom
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 21,8 x 22,3 x 39,4 cm
Garantie: 5 jaar op de motor en 2 jaar op onderdelen
Gewicht: 5,6 kg
BPA-vrij: Ja
Toeren/minuut: 43
Geluid (dB): 46 db
Stroomverbruik: 150 W
Geschikt voor Tarwegras: Redelijk

Beoordeling

Geen reviews gevonden