Juiceme DA-1000 Rood

Met de Juiceme DA 1000 hebt u een horizontale slowjuicer die zijn mannetje staat. U kunt er natuurlijk fruit en groenten mee juicen, maar ook voedsel pureren, ijs, pesto en smoothies maken, deegpasta’s maken en notenmelk of –pasta maken.

Omschrijving

Met de JUICEME DA 1000 hebt u een horizontale slowjuicer die zijn mannetje staat. U kunt er natuurlijk fruit en groenten mee juicen, maar ook voedsel pureren, ijs, pesto en smoothies maken, deegpasta’s maken en notenmelk of –pasta maken. Als horizontale slowjuicer is deze speciaal geschikt voor het juicen van vezelrijke bladgroenten, tarwegras, tuinkruiden of dennennaalden. Het is een echte alleskunner

Waarom zou u kiezen voor de JUICEME - DA 1000

  • Echte alleskunner;
  • Onderdelen mogen in de vaatwasser (zonder garantieverlies)
  • Speciaal geschikt voor vezelige bladgroenten;
  • 60 omwentelingen per minuut;
  • Hoog rendement;
  • Snel en eenvoudig uit elkaar te halen;
  • Compleet met diverse accessoires.


60 omwentelingen per minuut
De JUICEME werkt met een toerental van 60 toeren per minuut. Door dit lage toerental worden de ingrediënten langzaam gekneusd en geperst, wat een hoog rendement aan gezond en heerlijk vers sap oplevert. U kunt alle soorten fruit en groenten juicen, het beste resultaat krijgt u als u de zachtere producten afwisselt met de harde. Ook gedroogde kruiden kunt u eenvoudig verpulveren en allerlei soorten noten kunt u malen.

Snel en eenvoudig uit elkaar te halen
Alle onderdelen van de JUICEME zijn geheel BPA-vrij. De slowjuicer is heel gemakkelijk uit elkaar te halen zodat u de onderdelen goed kunt schoonmaken onder de warme kraan. Een speciaal borsteltje wordt meegeleverd. Als u het apparaat meteen na gebruik schoonmaakt, is het niet nodig afwasmiddel te gebruiken.

Compleet met diverse accessoires
Deze alleskunner wordt geleverd met verschillende accessoires als een pastaset, zeven en filters om te pureren. U kunt zelfs met de JUICEME groenten of fruit klein snijden. De sapkan heeft een inhoud van een halve liter.

Specificaties

Type Pers: Single Gear
Merk: Juiceme
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 40 x 35 x 28 cm
Garantie: 2 jaar op de onderdelen en 10 jaar op de motor
Gewicht: 6.2 Kg
BPA-vrij: Ja
Toeren/minuut: 60 - 75
Geluid (dB): 58
Stroomverbruik: 150 W
Geschikt voor Tarwegras: Zeer goed

Beoordeling

Geen reviews gevonden