JuiceMe Slowjuicer Zwart

De JuiceMe is een multifunctionele verticale slowjuicer. Hij werkt met een laag toerental van 66 toeren per minuut en dit levert een heerlijk gezond sap, vol met vitaminen, mineralen en enzymen. De JuiceMe werkt heel stil vanwege de goed geïsoleerde motor

Omschrijving

De JuiceMe is een multifunctionele verticale slowjuicer. Hij werkt met een laag toerental van 66 toeren per minuut en dit levert een heerlijk gezond sap, vol met vitaminen, mineralen en enzymen. De JuiceMe werkt heel stil vanwege de goed geïsoleerde motor.

Waarom zou u kiezen voor de JuiceMe
66 RPM;
Fluisterstil apparaat;
Voor zachte en harde producten;
Redelijke resultaat voor tarwegras;
Met reverse knop;
Ook voor het maken van o.a. babyvoeding.

Voor zachte en harde producten
Met de JuiceMe groen kunt u alle harde en zachte groente en fruitsoorten persen. Ook vezelrijke bladgroenten als boerenkool en bleekselderij geven een behoorlijk resultaat als u deze kleingesneden toevoegt.

Met reverse knop
De JuiceMe zal bij juist gebruik niet snel vastlopen, maar bij vezelige producten die niet in kleine porties worden toegevoegd, kan dit wel gebeuren. Als u de reverseknop indrukt, draait de persschroef de andere kant op en wordt de opstopping verholpen.

Ook voor het maken van b.v. babyvoeding, soepen, sauzen en ijs. De JuiceMe is een multifunctionele verticale slowjuicer. Als u de meegeleverde dichte ‘zeef’ gebruikt, kunt u met de JuiceMe heel gemakkelijk babyvoeding, soepen en sausen maken. Ook heerlijk puur sorbetijs maakt u op deze manier door bevroren vruchten toe te voegen.

Inhoud van de doos:

juiceme-inhoud-doos

Specificaties

Type Pers: Single Gear
Merk: Juiceme
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 25 x 16 x 39 cm
Garantie: 2 jaar op de onderdelen en 5 jaar op de motor
Gewicht: 5,2 Kg
BPA-vrij: Ja
Toeren/minuut: 66
Geluid (dB): 58
Stroomverbruik: 150 W
Geschikt voor Tarwegras: Matig

Beoordeling

Geen reviews gevonden