Kuvings Big Mouth Rood

Big Mouth is de toepasselijke naam van de verticale slowjuicer van Kuvings met een extra grote vulopening van 7,5 cm in doorsnede. Hij verorbert met gemak hele appels en wortels.

Omschrijving

Big Mouth is de toepasselijke naam van de verticale slowjuicer van Kuvings met een extra grote vulopening van 7,5 cm in doorsnede. Hij verorbert met gemak hele appels en wortels. Alleen erg harde groentesoorten als bieten kunt u toch beter even in stukken snijden om langer plezier te hebben van uw Chompy Charlie, zoals de rode uitvoering liefkozend genoemd wordt.

Waarom zou u kiezen voor de Kuvings Big Mouth

  • Grote vulopening;
  • Laag toerental;
  • Inhoud persvat 1 liter;
  • Stille werker.


Slechts 60 RPM
De Big Mouth heeft een toerental van slechts 60 omwentelingen per minuut en door dit lage toerental is Chompy Charlie uitstekend in staat veel sap uit alle harde en zachte groenten en vruchten te halen. Ook tarwegras en bladgroenten geven een redelijke tot goede sap-opbrengst, maar wilt u vooral deze producten juicen, dan is een horizontale slowjuicer meer aangewezen. Het is mogelijk om bij de Big Mouth juicer aparte opzetstukken te bestellen om ijs, babyvoeding en smoothies te bereiden.

Geïntegreerd persvat
De Kuvings Big Mouth heeft een persvat met een inhoud van een liter, ideaal voor het persen van sap voor meerdere personen. Door de sapklep te sluiten, worden alle ingrediënten in het persvat gemengd en kunt u eenvoudig een glas mixdrank tappen.

Stil
Chompy Charlie is een stille werker. Hij produceert ongeveer 40 dBa aan geluid, dat is een stuk minder dan het geluidsniveau bij een normaal gevoerd gesprek.

Schoonmaken
Het schoonmaken van de Kuvings Big Mouth is eenvoudig. De ingebouwde ronddraaiende borstel doet al het nodige voorwerk, zeker als u een glas water in de vulschacht giet en met de sapklep gesloten even laat draaien. Met de bijgeleverde borsteltjes kunt u daarna de onderdelen onder de warme kraan schoonmaken. Het wordt afgeraden de onderdelen in de vaatwasser te reinigen.

Beoordeling

Geen reviews gevonden