Kuvings Big Mouth Wit

De toepasselijke naam van de nieuwe verticale slowjuicer van Kuvings, die een extra grote vulopening van 7,5 cm in doorsnede heeft, is Big Mouth. U kunt hem met gemak hele wortels, appels en peren geven.

Omschrijving

De toepasselijke naam van de nieuwe verticale slowjuicer van Kuvings, die een extra grote vulopening van 7,5 cm in doorsnede heeft, is Big Mouth. U kunt hem met gemak hele wortels, appels en peren geven. Alleen de erg harde groentesoorten heeft Greedy Gabby – zoals de witte uitvoering van de Big Mouth ook wel wordt genoemd – graag in kleinere stukken.

Waarom zou u kiezen voor de Kuvings Big Mouth

  • Extra grote vulopening;
  • Laag toerental;
  • Groot persvat van 1 liter;
  • Laag geluidsniveau.

 

60 toeren per minuut
Door het lage toerental van 60 toeren per minuut, heeft de Big Mouth juicer een goede sap-opbrengst. Het is een echte allrounder, ook tarwegras perst hij goed, hoewel een horizontale slowjuicer nog meer rendement geeft bij het persen van vezelige bladgroenten, tuinkruiden en tarwegras. Ook ijs, smoothies en babyvoeding zijn met de Kuvings Big Mouth te maken met de daarvoor bestemde hulpstukken. Deze zijn als extra accessoires mee te bestellen.

Groot persvat
De Kuvings Big Mouth is voorzien van een sapklep. Die is vooral handig als u een cocktail van meerdere groenten en vruchten maakt; alle ingrediënten worden goed gemengd in het royale persvat met een inhoud van één liter en u kunt rechtstreeks uit het persvat lekkere mixdrankjes tappen.

Stil
De Kuvings slowjuicers staan bekend om hun lage geluidsniveau en ook Greedy Gabby werkt lekker stil. De geproduceerde 40 dBa is een stuk minder dan de geluidssterkte van een normaal gevoerd gesprek tussen twee mensen.

Schoonmaken
De losse onderdelen van de Big Mouth kunnen niet in de afwasmachine. Maar het met de hand afwassen gaat prima. De Big Mouth slowjuicer heeft een ingebouwde ronddraaiende borstel. Als u een glas water in de machine giet en hem met gesloten sapklep even laat draaien, doet de borstel al belangrijk voorwerk. Met de bij de Greedy Gabby geleverde borsteltjes kunt u vervolgens de onderdelen eenvoudig onder warm stromend water schoonmaken.

Beoordeling

Geen reviews gevonden