Kuvings Big Mouth Zilver

De nieuwste verticale slowjuicer van Kuvings heeft de toepasselijke naam Big Mouth gekregen vanwege de extra grote vulopening. Die is 7,5 cm in doorsnee en daardoor kan Hungry Henry – de troetelnaam van de zilverkleurige uitvoering – hele appels en peren

Omschrijving

De nieuwste verticale slowjuicer van Kuvings heeft de toepasselijke naam Big Mouth gekregen vanwege de extra grote vulopening. Die is 7,5 cm in doorsnee en daardoor kan Hungry Henry – de troetelnaam van de zilverkleurige uitvoering – hele appels en peren verstouwen. Bij voorkeur snijdt u alleen de erg harde groentesoorten zoals rauwe bieten, in enkele stukken.

Waarom zou u kiezen voor de Kuvings Big Mouth

  • Grote vulschacht;
  • Laag aantal RPM;
  • Persvat van 1 liter;
  • Fluisterstil apparaat.

 

Laag toerental
Met het lage toerental van slechts 60 RPM – Revolutions Per Minute – haalt Hungry Henry extra veel sap uit alle harde soorten groenten en fruit. En dat niet alleen, ook de sap-opbrengst bij het persen van tarwegras en vezelige tuinkruiden en bladgroenten is behoorlijk goed vergeleken met andere verticale slowjuicers. Wie graag wat voller sap met vruchtvlees heeft of smoothies en ijs wil maken, kan de uitbreidingsset met daarin een grovere zeef mee bestellen.

Groot persvat
Het persvat van de Kuvings Big Mouth heeft een inhoud van een liter, ideaal voor gezinnen. Als u tijdens het persen van verschillende ingrediënten de sapklep gesloten houdt, wordt alles goed gemengd en kunt u daarna eenvoudig enkele glazen groente-fruitcocktail tappen.

Fluisterstil
De Kuvings Big Mouth slowjuicer is een fijn stil apparaat. Met ongeveer 40 dBa produceert hij minder geluid dan wanneer twee mensen op normale gesprekstoon met elkaar praten.

Reinigen
Hungry Henry heeft een ingebouwde ronddraaiende borstel die het nodige voorwerk voor het schoonmaken doet als u het apparaat met een glas water – met gesloten sapklep – korte tijd laat draaien. De losse onderdelen kunt u daarna onder warm stromend water met de bijgeleverde borsteltjes reinigen.

Beoordeling

Geen reviews gevonden