Matstone Advanced Slowjuicer Burgundy Rood

De burgundy rode – wijnrode – slowjuicer van de Advanced serie van Matstone is een horizontale single gear slowjuicer. Het fraaie design en de compacte vorm maken dat u hem gerust op het aanrecht kunt laten staan.

Omschrijving

De burgundy rode – wijnrode – slowjuicer van de Advanced serie van Matstone is een horizontale single gear slowjuicer. Het fraaie design en de compacte vorm maken dat u hem gerust op het aanrecht kunt laten staan. Maar het apparaat past ook in vrijwel alle keukenkastjes.

Waarom zou u kiezen voor de Matstone Advanced Burgundy rood

  • Goede sap-opbrengst van hoge kwaliteit;
  • Veelzijdige slowjuicer;
  • Hoogwaardige kunststof;
  • Beschermd tegen oververhitten;

 

Hoog rendement van goede kwaliteit
De Matstone Avanced heeft een RPM – Revolutions Per Minute – van 78. Met dit lage toerental blijven tijdens het kneus- en persproces veel van de vitaminen, mineralen en enzymen behouden. Bovendien is op deze manier een hoog rendement mogelijk. Het verse sap is in de koelkast tot 48 houdbaar als u het afgesloten bewaart.

Veelzijdige machine
De Matstone Advanced burgundy rood is een sap-pers en foodprocessor in één. Als horizontale slowjuicer kan hij niet alleen alle harde en zachte vruchten en groenten verwerken, maar hij is uitermate geschikt voor het persen van tarwegras. Ook vezelige groenten als bleekselderij en verse tuinkruiden leveren een goede sap-opbrengst. Daarnaast kan hij ook gedroogde specerijen en kruiden verpulveren en koffiebonen malen.

Met de meegeleverde accessoires maakt u op eenvoudige wijze een foodprocessor waarmee u babyvoeding, pesto’s en pasta’s, gehakt en notenpasta maakt.

Apart bij te bestellen is een hulpstuk waarmee u olie kunt persen uit noten en zaden. Een ander apart bij te bestellen hulpstuk is de ijsschaaf/saladesnijder waarmee u heerlijk schaafijs van bevroren fruit maakt en groenten kleinsnijdt voor soep en salades.

Hoogwaardige kunststof
Matstone heeft voor het aandrijfwiel en de zeef van de Advanced serie het zeer sterke Ultem gebruikt. Deze kunststofsoort wordt ook voor scheikundige en medische toepassingen gebruikt. Ten opzichte van het aandrijfwiel in de Standaard serie is het aandrijfwiel in de Advanced nog verder versterkt door een roestvast stalen ring aan het einde te bevestigen.

Beschermd tegen oververhitten
De motor van de Matstone Advanced slaat automatisch af als de machine oververhit dreigt te raken. Als de motor voldoende afgekoeld is, schakelt hij ook weer automatisch in. Veilig én gemakkelijk.

Beoordeling

Geen reviews gevonden