Matstone Advanced Slowjuicer Chroom

De Advanced Slowjuicer van Matstone in chroomuitvoering is een single gear horizontale slowjuicer. Het compacte model kunt u vanwege zijn relatief geringe afmeting én de fraaie vormgeving prima op uw aanrecht laten staan, zodat hij altijd klaar voor gebru

Omschrijving

De Advanced Slowjuicer van Matstone in chroomuitvoering is een single gear horizontale slowjuicer. Het compacte model kunt u vanwege zijn relatief geringe afmeting én de fraaie vormgeving prima op uw aanrecht laten staan, zodat hij altijd klaar voor gebruik is.

Waarom zou u kiezen voor de Matstone Advanced Chroom

  • Veelzijdige slowjuicer;
  • Gemaakt van hoogwaardige materialen;
  • Tegen oververhitting beveiligd;
  • Lekker en gezond sap.

 

Veelzijdig
De Matstone Advanced Chrome is als horizontale slowjuicer natuurlijk zeer geschikt voor het persen van tarwegras en vezelrijke producten als bleekselderij, boerenkool, basilicum en andere verse kruiden. Maar ook gedroogde kruiden en specerijen én koffiebonen kunnen in de Matstone worden gemalen. Bovendien haalt hij door het relatief lage toerental van 78 omwentelingen per minuut bijna al het sap uit alle harde en zachten groenten en fruit.

Bij de Matstone Advanced Chrome horen accessoires waarmee u van uw sap-pers snel een foodprocessor maakt waarmee u onder andere gehakt, babyvoeding, Italiaanse pasta’s, broodstengels en notenpasta kunt maken. Ook is er een apart hulpstuk bij te bestellen waarmee u olie uit noten en zaden kunt persen. Desgewenst kunt u nog een ijsschaaf/groentesnijder mee bestellen waarmee u schaafijs van bevroren fruit kunt maken en groenten kunt snijden.

Nog sterker door hoogwaardige materialen
Het aandrijfwiel en de zeef van de Advanced Chrome zijn gemaakt van Ultem. Deze kunststof is tot zes keer sterker dan dat wat voor de Matstone Standaard serie is gebruikt. Ultem wordt ook voor scheikundige en medische toepassingen gebruikt. Aan het uiteinde van het wormwiel van de Advanced serie zit bovendien een roestvast stalen ring die nog meer stevigheid geeft.

Beveiligd tegen oververhitting
Net als de Standaard Slowjuicers van Matstone heeft ook de Advanced uitvoering een beveiliging tegen oververhitting. Als de motor te heet dreigt te worden, schakelt hij automatisch uit en weer in als hij voldoende afgekoeld is.

Goede sapkwaliteit
Het toerental van 78 RPM (Revolutions Per Minute) is relatief laag. Hierdoor worden veel vitaminen en andere belangrijke voedingsstoffen tijdens het persen niet beschadigd. U kunt uw verse sap tot 48 uur afgesloten in de koelkast bewaren.

Beoordeling

Geen reviews gevonden