Matstone Advanced Slowjuicer Ivoor Wit

De Advanced Slowjuicer van Matstone is een mooie, compacte horizontale slowjuicer met één wormwiel.

Omschrijving

De Advanced Slowjuicer van Matstone is een mooie, compacte horizontale slowjuicer met één wormwiel. Hij is geschikt voor alle harde en zachte groente- en fruitsoorten, maar ook voor het persen van tarwegras en andere vezelrijke producten als boerenkool, bleekselderij, munt en andere verse kruiden. Daarnaast kunt u er ook gedroogde kruiden en specerijen in malen of verpulveren.

Waarom zou u kiezen voor de Matstone Advanced White/Wit

  • Veelzijdige slowjuicer;
  • Hoogwaardige materialen;
  • Beveiligd tegen oververhitting;
  • Goede kwaliteit sap.

Veelzijdig
Bij de Matstone Advanced Slowjuicer worden accessoires geleverd waarmee u onder andere gehakt, Italiaanse pasta’s, broodstengels, notenpasta en babyvoeding kunt maken. Ook is er een hulpstuk apart verkrijgbaar waarmee u olie uit bijvoorbeeld sesamzaad kunt persen. Desgewenst kunt u daarnaast een ijsschaaf/groentesnijder mee bestellen. Hiermee kunt u van bevroren fruit schaafijs maken en groenten snijden voor een salade of soep.

Hoogwaardige materialen
De zeef en het wormwiel van de Advanced versie zijn gemaakt van Ultem. Dit is tot zes keer sterker dan het materiaal dat voor de Standaard Slowjuicer van Matstone is gebruikt. Ultem is een kunststof dat ook voor scheikundige en medische toepassingen wordt gebruikt. Bovendien zit er bij de Advanced uitvoering een roestvast stalen ring aan het uiteinde van het wormwiel voor nog meer stevigheid.

Beveiligd tegen oververhitting
Net als de Standaard Slowjuicer van Matstone is de Advanced uitvoering voorzien van een beveiliging tegen oververhitting. Als het apparaat te heet dreigt te worden, schakelt de motor automatisch uit en ook weer in als hij weer voldoende is afgekoeld.

Goede sapkwaliteit
De Matstone Advanced Slowjuicer is bijzonder stil. Hij produceert een dBa van 57 en dat is nog stiller dan het geluid van een normaal gevoerd gesprek. Het toerental bedraagt 78 omwentelingen per minuut. Met dit lage toerental blijven veel vitaminen en belangrijke andere voedingsstoffen onbeschadigd en u kunt uw verse sap dan ook tot 48 uur in de koelkast goed houden.

Beoordeling

Geen reviews gevonden