Matstone Advanced Slowjuicer Zwart

De zwarte Advanced Slowjuicer van Matstone is een horizontale slowjuicer met één aandrijfwiel. Het is een compact model dat u vanwege zijn relatief geringe afmeting best op uw aanrecht kunt laten staan.

Omschrijving

De zwarte Advanced Slowjuicer van Matstone is een horizontale slowjuicer met één aandrijfwiel. Het is een compact model dat u vanwege zijn relatief geringe afmeting best op uw aanrecht kunt laten staan. Zo staat hij altijd klaar voor gebruik. Maar in de standaard keukenkastjes past de Matstone ook.

Waarom zou u kiezen voor de Matstone Advanced Zwart

  • Veelzijdig;
  • Gemaakt van hoogwaardige kunststof;
  • Beveiligd tegen doorbranden;
  • Lekker en gezond sap.

Veelzijdig
In de Matstone Advanced kunnen alle soorten hard en zacht fruit en groenten worden geperst. En zoals alle horizontale slowjuicers is de Matstone Advanced zeer geschikt voor tarwegras en andere vezelige producten. Bleekselderij, spinazie, boerenkool, basilicum en andere verse kruiden leveren een hoog rendement. Hij kan echter ook gedroogde kruiden en specerijen verpulveren en zelfs koffiebonen malen.

Met de meegeleverde accessoires maakt u van uw slowjuicer in een handomdraai een foodprocessor voor het maken van gehakt, babyvoeding, deegwaren, pesto en notenpasta.

Daarnaast zijn er nog accessoires extra mee te bestellen om uw Matstone nog veelzijdiger te maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ijsschaaf/saladesnijder waarmee u heerlijk schaafijs kunt maken van bevroren vruchten of groente voor uw salades en soepen kunt fijnsnijden? Ook een apart hulpstuk, waarmee u olie uit noten en zaden kunt persen, kunt u extra mee bestellen.

Hoogwaardige materialen
Een verbetering van de Advanced slowjuicers ten opzichte van de Standaard serie, is het gebruik van Ultem voor de zeef en het aandrijfwiel. Ultem wordt ook binnen de medische en scheikundige laboratoria gebruikt en is tot zes keer sterker dan gewone kunststof. De roestvast stalen ring die aan het uiteinde van het wormwiel van de Advanced serie is aangebracht, geeft hem nog meer stevigheid.

Beveiligd tegen doorbranden
Als de slowjuicer te veel te verwerken krijgt en oververhit dreigt te raken, schakelt de motor vanzelf uit. Als de motor weer is afgekoeld, schakelt hij ook weer automatisch in.

Goede sap-kwaliteit
Omdat het toerental van de Matstone Advanced laag is – slechts 78 toeren per minuut – heeft de Matstone een hoge sap-opbrengst. Bovendien worden bij het persproces niet veel vitaminen, enzymen en mineralen beschadigd. Het resultaat is een gezond sap dat tot 48 uur in de koelkast goed te houden is.

Beoordeling

Geen reviews gevonden