Matstone Slowjuicer Ivoor Wit

De horizontale Standaard slowjuicers van Matstone zijn er in vier kleuren; burgundy rood, zwart, wit en deze in ivoor wit. De Matstone Standaard is een single gear machine (met één wormwiel).

Omschrijving

De horizontale Standaard slowjuicers van Matstonen zijn er in vier kleuren; burgundy rood, zwart, wit en deze in ivoor wit. De Matstone Standaard is een single gear machine (met één wormwiel). Het compacte model past in alle standaard keukenkastjes, maar zal ook op het aanrecht niet snel in de weg staan.

Waarom zou u kiezen voor de Matstone Standaard Ivoor Wit

  • Veelzijdig: sappers en foodprocessor;
  • Beveiligd tegen oververhitting;
  • Lekker en gezond sap.

Veelzijdig
Omdat de Matstone Standaard een horizontale slowjuicer is, is hij speciaal geschikt voor tarwegras, vezelrijke bladgroenten en verse kruiden. Daarnaast perst hij natuurlijk ook alle harde en zachte fruit- en groentesoorten. Gedroogde kruiden en koffiebonen maalt hij vlot en met de meegeleverde accessoires maakt u zelfs gehakt, notenpasta’s en verse deegwaren.

Ook kunt u nog extra hulpstukken apart mee bestellen zodat de Matstone nóg veelzijdiger wordt. Bijvoorbeeld een ijsschaaf/groentesnijder om schaafijs van bevroren vruchten te maken en groenten voor soep of salades mee te snijden. Ook is er een apart hulpstuk te bestellen waarmee olie uit bijvoorbeeld sesamzaad te persen is.

Veilig in gebruik
Deze ivoor witte Matstone schakelt automatisch uit als hij oververhit dreigt te raken. Het is daarmee een veilige machine. Bovendien schakelt hij ook automatisch weer in als de motor voldoende is afgekoeld, daar heeft u dus geen omkijken naar.

Lekker en gezond sap
Het van de Matstone Standaard is met 78 omwentelingen per minuut relatief laag. Hij kan daardoor extra veel sap uit fruit en groenten persen. Door het lage toerental raken de enzymen, vitaminen en mineralen ook minder snel beschadigd en dat levert een gezond en lekker sap op. Het sap is, afgesloten in de koelkast, tot 48 uur te bewaren.

Beoordeling

Geen reviews gevonden