Matstone Slowjuicer Rood

Deze standaard slowjuicer van Matstone is een krachtige horizontale slowjuicer met één wormwiel (single gear) die geschikt is voor het persen van alle zachte en harde fruit- en groentesoorten én voor tarwegras, bladgroenten en bijvoorbeeld verse en gedroo

Omschrijving

Deze standaard slowjuicer van Matstone is een krachtige horizontale slowjuicer met één wormwiel (single gear) die geschikt is voor het persen van alle zachte en harde fruit- en groentesoorten én voor tarwegras, bladgroenten en bijvoorbeeld verse en gedroogde tuinkruiden. Het is een prettig compact model dat in vrijwel alle keukenkastjes past, maar de mooie vormgeving maakt dat u hem natuurlijk ook prima op het aanrecht kunt laten staan.

Waarom zou u kiezen voor de Matstone Standaard Burgundy Rood

  • Veelzijdige machine;
  • Veilig;
  • Goede sap-kwaliteit

 

Veelzijdige machine
Met behulp van de meegeleverde accessoires kunt u ook gehakt, Italiaanse pasta’s en broodstengels, babyvoeding en notenpasta maken. Optioneel is er een hulpstuk verkrijgbaar om olie uit bijvoorbeeld sesamzaad te persen. Ook kunt u desgewenst een ijsschaaf/saladesnijder bijbestellen waarmee u van bevroren vruchten schaafijs kunt maken en groenten voor een salade kunt snijden.

Als u steenvruchten als perziken, pruimen en abrikozen wilt persen, ontpit deze dan eerst. Niet zozeer omdat anders de machine beschadigt, maar vooral omdat deze pitten een giftige stof bevatten die in het sap terechtkomen.

Veilig
De Matstone Standaard Slowjuicer is veilig in gebruik. Als de motor oververhit dreigt te raken, schakelt het apparaat vanzelf uit én weer aan als de motor voldoende is afgekoeld.

Goede sap-kwaliteit
De Matstone heeft een toerental van slechts 78 RPM (Revolutions Per Minute), waardoor veel vitaminen, mineralen en enzymen onbeschadigd in het sap terechtkomen. Uw versgeperste sap blijft tot 48 uur in de koelkast goed.

Met een dBa van 57 is het geluid nog minder dan het geluidsniveau van een normaal gevoerd gesprek.

Beoordeling

Geen reviews gevonden