Matstone Slowjuicer Wit

De standaard slowjuicer van Matstone in witte uitvoering is een horizontale, single gear slowjuicer. De Matstone is een compact model dat u prima in een keukenkastje kunt opbergen.

Omschrijving

De standaard slowjuicer van Matstone in witte uitvoering is een horizontale, single gear slowjuicer. De Matstone is een compact model dat u prima in een keukenkastje kunt opbergen. Maar op het aanrecht zal hij ook niet snel in de weg staan en vanwege zijn mooie vormgeving zal hij daar zeker niet misstaan.

Waarom zou u kiezen voor de Matstone Standaard Wit

  • Veelzijdige juicer;
  • Veilig;
  • Goede sap-kwaliteit

Veelzijdige juicer
De Matstone is als horizontale slowjuicer uitstekend geschikt voor het persen van tarwegras, bladgroente en verse kruiden. Daarnaast perst hij met gemak alle zachte en harde groenten en vruchten. Denk er bij het persen van steenvruchten als perziken, abrikozen en pruimen om dat u deze eerst ontpit. Dit is beter voor uw machine, maar bovendien bevatten deze pitten een giftige stof die anders in het sap terechtkomen.

Er worden accessoires meegeleverd waarmee u onder andere gehakt, Italiaanse pasta’s, notenpasta’s en babyvoeding kunt maken.

Daarnaast zijn er extra hulpstukken bij te bestellen, zoals een ijsschaaf/saladesnijder voor het maken van schaafijs van bevroren fruit en het snijden van groenten voor salade of soep. Ook kunt u een hulpstuk bestellen waarmee u olie uit bijvoorbeeld sesamzaad kunt persen.

Veilig
Deze witte Matstone Standaard Slowjuicer is een veilig apparaat. Hij schakelt vanzelf uit als de motor oververhit dreigt te raken. Bovendien schakelt hij ook automatisch weer in als de motor voldoende afgekoeld is.

Goede kwaliteit sap
Met een toerental van slechts 78 omwentelingen per minuut, weet de Matstone het beste uit uw groenten en fruit te halen. Het lage toerental zorgt er namelijk voor dat veel vitaminen en andere voedingsstoffen onbeschadigd in het sap terechtkomen. Het versgeperste sap is tot 48 uur in de koelkast houdbaar.

De Matstone is ook nog eens lekker stil. Hij heeft een dBa van 57, dat is nog minder dan het geluidsniveau bij een normaal gevoerd gesprek.

Beoordeling

Geen reviews gevonden