Omega J8227S/8226 Slowjuicer

Deze robuuste, horizontale slowjuicer met een groot vulplateau maakt heilzame groente- en fruitsapjes die je vitaliteit boosten. De krachtige tweestaps koude extractietechniek zorgt ervoor dat zoveel mogelijk sap uit je ingrediënten wordt geperst.

Omschrijving

Deze robuuste, horizontale slowjuicer met een groot vulplateau maakt heilzame groente- en fruitsapjes die je vitaliteit boosten. De krachtige tweestaps koude extractietechniek zorgt ervoor dat zoveel mogelijk sap uit je ingrediënten wordt geperst. Ook in de Omega J8227S roteert de (single gear) perser langzaam (80 toeren per minuut), waardoor vitaminen, mineralen en enzymen in het sap aanwezig blijven.

Waarom je voor de Omega J8227S zou kiezen:

  • Robuuste, industriële look
  • Verwerkt vlot vezelrijke ingrediënten en tarwegras
  • Alleskunner

Deze machine maakt gebruik van een lange, dunne persschroef. Deze bezorgt de machine een stevige perskracht, waardoor niet alleen zachte fruit- en groentesoorten kunnen verwerkt worden, maar ook harde en vezelige, zoals tarwegras. Deze alleskunner maakt niet alleen sapjes, je kan de Omega J8227S ook inzetten om notenpasta te maken, koffie of kruiden te malen, (soya)melk op te kloppen, babyvoeding te pureren en zoveel meer. Voeg je ingrediënten in kleine hoeveelheden toe en zorg dat ze niet harder zijn dan koffiebonen.

Dit set omvat de Omega slowjuicer, een stamper, een fijne en een blinde zeef, een schoonmaakborstel, 4 verschillende eindstukken, een receptenboekje en een handleiding. De machine is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, je krijgt er dan ook 15 jaar garantie op. Een sap of een pulp bak wordt niet meegeleverd.

Schoonmaken gaat snel als je dit direct na het gebruik doet. Je demonteert de losse onderdelen en spoelt ze schoon onder warm water. Overgebleven resten kan je verwijderen met bijgeleverde schoonmaakborstel.

Beoordeling

Geen reviews gevonden