Omega Slowjuicer 8224 Wit

Met deze horizontale slowjuicer pers je elke dag een ander, voedzaam fruit- of groentesapje. De machine doet zijn perswerk langzaam (80 toeren per minuut) waardoor vitaminen en mineralen aanwezig blijven in het sap.

Omschrijving

Met deze horizontale slowjuicer pers je elke dag een ander, voedzaam fruit- of groentesapje. De machine doet zijn perswerk langzaam (80 toeren per minuut) waardoor vitaminen en mineralen aanwezig blijven in het sap. Specifiek aan deze machine is zijn krachtige, lange persschroef. Dat maakt de Omega juicer uitermate geschikt voor het verwerken alle soorten groente en fruit, zowel de zachte als de harde, maar ook voor vezelrijke groenten en kruiden zoals selderij en tarwegras. Zelfs noten en zaden pers je in de Omega juicer. En je maakt er ijs, notenpasta, pesto en nog zoveel meer mee. In vergelijking met verticale juicers is het sap dat je verkrijgt iets vloeibaarder en het bevat bijna geen pulprestjes.

Waarom je voor de Omega Juicer 8224 zou kiezen:

  • Performant door zijn krachtige motor
  • Horizontaal model
  • Dunne persschroef verwerkt vlot vezelrijke ingrediënten en tarwegras

De set bestaat uit de Omega juicer, een fijne zeef, een dichte zeef, een sap zeef, een pulp en een sap bak, een stamper met siliconen ring, een schoonmaakborstel, verschillende eindstukken en een handleiding. Omega biedt 10 jaar garantie op motor en 1 jaar op de losse onderdelen.

Hoe reinig je deze slowjuicer?
De onderdelen van de Omega juicer mogen niet in de vaatwasser Je demonteert de stukken en spoelt ze af onder warm, stromend water. De laatste restjes verwijder je met de bijgeleverde schoonmaakborstel. Maak de onderdelen onmiddellijk schoon na gebruik. Lukt dat voor een keertje niet, dan week je de onderdelen een tijdje in warm water.

Beoordeling

Geen reviews gevonden