Omega VRT352 Slowjuicer

Deze slanke, verticale slowjuicer perst de heerlijkste fruit- en groentesappen voor je. De langzame (70 toeren per minuut), koude persing zorgt ervoor dat alle vitaminen, mineralen en enzymen in het sap aanwezig blijven.

Omschrijving

Deze slanke, verticale slowjuicer perst de heerlijkste fruit- en groentesappen voor je. De langzame (70 toeren per minuut), koude persing zorgt ervoor dat alle vitaminen, mineralen en enzymen in het sap aanwezig blijven. Met deze slowjuicer kan je zowel zachte als harde en vezelige fruit- en groentesoorten gebruiken. Snij ze bij voorkeur in bijtklare hapjes zodat de machine niet vastloopt. Voor tarwegras is dit toestel dan weer minder geschikt.  De Omega VRT352 beschikt over een single gear persschroef, waardoor relatief gezien iets minder sap wordt geperst en iets meer pulp in het sap zit dan bij het nieuwste toestel van Omega.

Waarom je voor de Omega zou VRT352 kiezen:

  • Compact model
  • Langzame, koude persing
  • Automatische reiniging

Het complete set bestaat uit de Omega slowjuicer, een fijne en een grove zeef, een sap en een pulp bak, een stamper, een reinigingsborstel, een handleiding en een receptenboekje. Je krijgt 10 jaar garantie. Het toestel is vrij zwaar (9 kg).

Door de sap-stop te sluiten, een glas water in de machine te gieten en het toestel even aan te zetten, wordt een groot deel van het schoonmaakwerk voor je gedaan. Je laat het water weglopen en daarmee verdwijnt het grootste deel van de achtergebleven pulp. Vervolgens haal je het persvat uit het toestel en maak je de verschillende onderdelen schoon met de bijgeleverde borstel onder warm, stromend water.

Beoordeling

Geen reviews gevonden