Omega VRT382HDC Slowjuicer

Deze slowjuicer zal door zijn slank, horizontaal design prachtig in je keuken staan! Je perst er fruit- en groentesapjes mee die je gezondheid een boost geven. Zowel zachte, harde en vezelige ingrediënten zijn mogelijk.

Omschrijving

Deze slowjuicer zal door zijn slank, horizontaal design prachtig in je keuken staan! Je perst er fruit- en groentesapjes mee die je gezondheid een boost geven. Zowel zachte, harde en vezelige ingrediënten zijn mogelijk. Versnij de laatste twee wel in kleine stukjes om vastlopen van de machine te voorkomen. De langzame (70 toeren per minuut), koude persing van deze Omega slowjuice machine zorgt ervoor dat de vitaminen, mineralen en enzymen aanwezig blijven in het sap. Dit toestel beschikt over een single gear persschroef, net zoals de andere modellen van Omega (met uitzondering van de Omega VSJ84RS).

Waarom je voor de Omega VRT382HDC zou kiezen:

  • Slank, horizontaal design
  • Handgreep achteraan voor gemakkelijk gebruik
  • Multi-inzetbaar voor notenmelk, kruiden en olijfolie

Dit complete set omvat de Omega slowjuicer, een schoonmaakborstel, een fijne en grove zeef, een sap en pulp bak, een receptenboekje en een handleiding. Op dit toestel geniet je 10 jaar garantie. Deze slowjuicer is door zijn omvang vrij zwaar (10 kg). De handgreep achteraan maakt het mogelijk om het toestel gemakkelijk op te tillen.

De machine doet een deel van het schoonmaakwerk. Je sluit de sap-stop af en giet een glas water in het toestel. Je zet het toestel even aan. Daarna laat je het water uit het toestel lopen. Hierdoor verdwijnt het grootste deel van de restanten. Het persvat neem je vervolgens uit het toestel, de verschillende onderdelen reinig je met de schoonmaakborstel onder warm, stromend water. De onderdelen zijn niet vaatwasser bestendig.

Beoordeling

Geen reviews gevonden