Omega VSJ843RS Slowjuicer

Dit fonkelnieuwe verticale model van Omega heeft het hoogste sap rendement van alle Omega slowjuicers door zijn vernieuwde dubbele persschroef (de ‘twin gear’).

Omschrijving

Dit fonkelnieuwe verticale model van Omega heeft het hoogste sap rendement van alle Omega slowjuicers door zijn vernieuwde dubbele persschroef (de ‘twin gear’). Deze 2 ineengrijpende persen hebben een aantal voordelen. Er ontstaat bijvoorbeeld nog minder oxidatie in het sap zodat de voedingswaarde beter bewaard blijft. Deze twin gear methode is ook efficiënter bij het persen van groente.

Waarom je voor de Omega VSJ84RS zou kiezen:

  • Nieuwste model van Omega
  • Revolutionaire dubbele persschroef
  • Hoogste sap rendement van alle Omega slowjuicers

 

Je fruit- en groentesapjes kunnen gemaakt worden van zachte, harde en vezelige ingrediënten. Voorwaarde is wel dat je die laatste twee in kleine blokjes versnijdt, dit om verstopping van het toestel te vermijden. Ook deze machine perst langzaam (ongeveer 70 toeren per minuut) waardoor alle vitaminen, mineralen en enzymen in het sap aanwezig blijven. De sapjes uit deze slowjuicer zorgen voor een echte vitaliteit boost. In vergelijking met de vorige modellen wordt er minder pulp in het sap nagelaten.

Dit toestel beschikt over een veiligheidsfunctie: wanneer er teveel ingrediënten worden toegevoegd, slaat de motor automatisch af. Je gebruikt de reverse knop om verder te gaan.

Het set omvat de Omega slowjuicer, een fijne en grove zeef, een sap kan en een pulp kan, een stamper, een schoonmaakborstel, een handleiding en receptenboekje. Op dit toestel krijg je 15 jaar garantie.

Reinigen gaat eenvoudig. Een deel van het werk wordt voor je gedaan door de machine zelf! Je giet een glas water in de machine nadat je de sap-stop hebt dichtgedraaid. De machine even opzetten en dan het water laten weglopen zorgen ervoor dat de meeste pulp reeds wordt verwijderd uit de machine. Vervolgens haal je het persvat weg en spoelt de verschillende onderdelen schoon onder warm, stromend water met het bijgeleverde borsteltje. Het vergt wat extra handigheid om de 2 persen van dit toestel terug te monteren.

Beoordeling

Geen reviews gevonden