OmniBlend V Blender TM-800 Zwart - Demomodel

De Omniblend V Blender TM-800 A met een inhoud van 2,0 liter is een zeer veelzijdige blender met een krachtige motor. Door zijn grote verscheidenheid aan functies kan hij andere losse apparaten - zoals een mixer, rasp, koffiemolen, pastamachine of hakappa

Omschrijving

Demomodel

Bij Vita5.nl geven we producten een tweede kans wanneer een product door één van onze klanten is teruggestuurd of omgeruild. Deze Tweedekans-producten zijn door ons gecontroleerd en verkeren nog altijd in goede staat. Vaak is de verpakking/ karton door het transport gescheurd waardoor we ze niet meer als nieuw kunnen verkopen. In enkele gevallen kan het zijn dat er wat verf/ lak van het frame is gesprongen of een heel klein plekje op het textiel zit. In dat geval gaat het slecht om esthetische onvolkomenheden; nimmer is de gebruiksfunctie van het artikel in het geding. Omdat we vinden dat onze Tweedekans-producten snel een nieuwe eigenaar verdienen, bieden we ze tegen een gereduceerd tarief aan tot wel 70% lager, onder onze eigen inkoopprijs. En dat altijd inclusief gratis verzenden t.w.v. € 13,50 De tweedekansjes zijn altijd populair vanwege de enorm lage prijs en bovendien schaars voorradig. Interesse? Wees er dan snel bij. Mocht u na ontvangst niet helemaal tevreden zijn. Geen probleem, u kunt het product op eigen kosten terugsturen. We zullen dan uw volledige aankoopbedrag terugstorten.

 

 

De Omniblend V Blender TM-800 A met een inhoud van 2,0 liter is een zeer veelzijdige blender met een krachtige motor. Door zijn grote verscheidenheid aan functies kan hij andere losse apparaten - zoals een mixer, rasp, koffiemolen, pastamachine of hakapparaat - vervangen.

Waarom zou u kiezen voor de OmniBlend V Blender TM-800A Wit

  • Vervangt losse apparaten;
  • Krachtige motor;
  • Zeer veelzijdig apparaat;
  • 2,0 liter mengkan;
  • Op verschillende snelheden instelbaar;
  • Met timer.

Zeer veelzijdig apparaat
Met de OmniBlend V maakt u niet alleen de lekkerste en gezondste smoothies, maar pureert u ook babyvoeding, klopt u slagroom, maakt u lekker sorbetijs, maalt u koffiebonen, mengt u deeg, maakt u binnen vier minuten een heerlijke verse soep, hakt u uien, schaaft u ijs, raspt u kaas en nog veel meer. U kunt met deze krachtige blender zelfs amandelmelk en notenboter maken. Voor de beste resultaten voegt u – indien van toepassing – eerst zachte producten of vocht toe en dan de overige ingrediënten.

2,0 liter mengkan
De mengkan van de OmniBlend V heeft een inhoud van maar liefst 2,0 liter. Zo is er voldoende ruimte om de ingrediënten goed te mengen, te malen, te pureren, te hakken of te kneden. Let er wel op niet te veel ingrediënten toe te voegen, want juist de ruimte om ‘vrij rond te vliegen’ is belangrijk voor een optimaal resultaat.

Op verschillende snelheden instelbaar
Als u koffiebonnen wilt malen of babyvoeding wilt pureren, stelt u de OmniBlend V in op de hoogste snelheid, voor het kloppen van slagroom gebruikt u de laagste stand en met de pulseerknop hakt en snijdt u groenten en fruit. Let altijd goed op het geluid van de motor, verandert dit, dan betekent dit dat de structuur veranderd is en – in veel gevallen – de bewerking voltooid is.

Met timer
Wilt u verse soep maken, dan stelt u de timer in op vier minuten en gebruikt u de hoogste snelheid. De ingrediënten worden fijn gemaakt en tegelijkertijd gaat de temperatuur omhoog tot het kookpunt. Smoothies en babyvoeding blendt u in 35 seconden en voor het maken van notenboter is ongeveer een minuut nodig.

Specificaties

Merk: Omniblend
BPA-vrij: Ja
Motor: 3 PK
Gewicht: 5 kg
Garantie: 5 jaar op de motor
Vermogen: 2230 Watt
Inhoud: 2,0 L

Beoordeling

Geen reviews gevonden